Το λουκέτο στο διάσημο εστιατόριο του Salt Bae στη Μύκονο και η παρέα της διάσημης Λιβανέζας που πλήρωσε 6.000 ευρώ

Το λουκέτο στο διάσημο εστιατόριο του Salt Bae στη Μύκονο και η παρέα της διάσημης Λιβανέζας που πλήρωσε 6.000 ευρώ

Το προηγούμενο Σάββατο, διάσημη Λιβανέζα, που μένει στην Αθήνα εδώ και πολλά χρόνια, προσκάλεσε στο διάσημο εστιατόριο του Τούρκου Νουσρέτ, στη Μύκονο, 20 φίλες της. Γύρω στις 3 το βράδυ, ήρθε η ώρα να πληρωθεί ο λογαριασμός, ο οποίος ανερχόταν στο εξωφρενικό ποσό των 6 χιλ. ευρώ, δηλαδή περίπου 300 ευρώ ανά άτομο. Μπορεί το ποσό αυτό να μην ενόχλησε την διάσημη Λιβανέζα, η οποία είναι ιδιαίτερα αγαπητή στις παρέες της, όμως κατά γενική ομολογία, πρόκειται ίσως για το πιο ακριβό εστιατόριο στην Ελλάδα, μαζί με το Matsuhisa.

Η Μύκονος τα τελευταία χρόνια αποτελεί τον πιο δημοφιλή προορισμό της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, καθώς οι επιχειρηματίες του νησιού είναι ίσως οι πιο διάσημοι φοροφυγάδες της Ελλάδας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

300 ευρώ το άτομο
Ένα από τα πρώτα θύματα της φετινής, δυναμικής δράσης της ΑΑΔΕ, πριν καν προλάβει η καλοκαιρινή περίοδος να φτάσει στο απόγειό της, είναι η επιχείρηση του διάσημου Τούρκου σεφ, Νουσρέτ Γκιοκτσέ, στο νησί των ανέμων. Ο σεφ, που έχει γίνει διάσημος για τις μπριζόλες που ετοιμάζει και τον τρόπο που ρίχνει το αλάτι σε αυτές, εγκαινίασε πρόσφατα το πρώτο του εστιατόριο στην Ελλάδα, αυτό της Μυκόνου. Όσοι έχουν επισκεφθεί το διάσημο εστιατόριο, έχουν πληρώσει 300 ευρώ ανά άτομο, ποσό που δημιουργεί σοκ ακόμα και στα πιο «χοντρά πορτοφόλια». Το προηγούμενο Σάββατο, παρέα 20 ατόμων, καλεσμένοι από διάσημη Λιβανέζα, που μένει στην Αθήνα και είναι ιδιαίτερα αγαπητή στους κοσμικούς κύκλους, πλήρωσε 6 χιλ. ευρώ.


πηγή : mononews.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.