Το κορίτσι μεγάλωσε, έγινε γυναίκα, τραγουδίστρια, που ξεχωρίζει

Έγινε η έναρξη και στο Voice Live Stage Πότε έγινε; Την προηγούμενη Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου. Που είναι αυτό ; Στη διεύθυνση Πέτρου Ράλλη και Κρήτης 1 στον Ταύρο. Ποιους είδαμε εκεί μέσα ; Τον Γιάννη Κατσίγιαννη και τον Κώστα Σαφέτη, γνήσιοι εκπρόσωποι του δημοτικού τραγουδιού. Ποιους άλλους είδαμε ; Νεκτάριο Κοκκώνη, Κώστα Μπάο, Γιάννη Νταβέλη, Αννούλα Μώρου, Μαρίνα Λαζαράκη, Σωτήρη Κούνα, Πόπη Καραμπά και Γιάννη Δρίτσα..

Μιλάμε για την αυτοματοποιημένη οργανική λειτουργία στο σχήμα. Δεν μιλάμε για παιχνίδι που ο καθένας έκανε ότι του ερχόταν στο κεφάλι, όχι. Τα πάντα ήταν προσχεδιασμένα, προετοιμασμένα, προκειμένου να φθάσουν στο αποτέλεσμα, στο γκολ, στην επιτυχία. Πρώτα σαν σαν ομάδα, μετά σαν μονάδες.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πιάνομαι από την ευκαιρία, για να τονίσω ότι όλα τα λεφτά ήταν η Μαρίνα Λαζαράκη. Από νεαρή, που είχε μπει σε αυτό το χώρο, είχε διακριθεί από κουλτούρα μαθητή, που ακούει, που θέλει να μαθαίνει, να εξελιχθεί. Και βέβαια να αναγνωρίζει ποιοι ήταν οι δάσκαλοι της. Σήμερα είναι μια πανέμορφη κοπέλα και τραγουδίστρια, στην κατηγορία της, πολύ καλή και αναγνωρίσιμη.

Παρακάτω. Κέρδισε τις εντυπώσεις στο πρώτo διήμερο του Voice.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.