Το καλό πάντα νικάει στο τέλος

Γιατί κάποιος να θέλει να συνεχίσει να βοηθήσει αυτόν και τον άλλον, την αδυναμία γενικότερα, όχι την αδράνεια, όταν βλέπει πως ο κόσμος εκεί έξω είναι κακός ; Σκέφτεται με διαβολική πονηράδα, κοιτάει μόνο να σου βγάλει το μάτι, αστράφτει το μάτι τους, τέρας σε αποκαλούν, αντί να σε ευθυμήσουν και να σε επευφημήσουν. Μια κουβέντα είναι αρκετή. Το κακό ήταν πάντα σε κάθε κοινωνία, σε εποχή. Αλλά το καλό πάντα νικάει στο τέλος, θριαμβεύει η αγάπη και η συνεισφορά. Γι’ αυτά αξίζει να κάνουμε την επανάσταση. Όλα τα άλλα είναι της πλάκας..

Να το πούμε αλλιώς. Να το πούμε με παράδειγμα. Το μεγαλύτερο. Δημήτρης Φιντιρίκος. Μαζί του, η Κατερίνα Δαλάκα και ο Στάθης Σχίζας -είναι ο μεγάλος νικητής του τελευταίου Survivor- Πήγαν να δουν από κοντά τους πραγματικούς Survivor. Απαγορεύεται να μιλάμε για άλλους. Στο νοσοκομείο Παίδων βρίσκονται. Εκεί φιλοξενούνται και φροντίζονται τα παιδιά με καρκίνο, μια βόλτα να πας και ένα μπούκωμα σε πιάνει.. Έχεις δυσκολία στην αναπνοή. Όλο όσα πιστεύεις πως είναι σημαντικά, έχουν προτεραιότητα τη ζωή σου, μονομιάς καταρρίπτονται.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πάμε καλά. Είμαστε στο ίσο δρόμο, αλλά ας μη ξεφύγουμε από το σημερινό μας άρθρο, την ουσία. Το φωτογραφικό υλικό σε δράση.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.