Το «ευχαριστώ» Αργυρού στον Μπερτάκη !

Το «ευχαριστώ» Αργυρού στον Μπερτάκη !

Γι’ αυτό είναι μεγάλος τραγουδιστής. Το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία με τη μεγαλοπρέπεια του. Με το μεγαλείο στη συμπεριφορά του.

Ένας αληθινά μεγάλος τραγουδιστής, αν ήταν στη θέση του Αργυρού, θα αντιδρούσε ακριβώς το ίδιο. Και πρώτα-πρώτα ο κόσμος. Θα φρόντιζε να αναγνωρίσει την πολύτιμη βοήθεια του Κώστα Μπερτάκη, του επιχειρηματία, ο οποίος τον ανέβασε στην Α Εθνική της νύχτας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Είναι γεγονός για τον Αργυρό ότι τον άλλαξε κλάση ο Μπερτάκης, όπως π.χ. το έκανε ο Σαββίδης με τον ΠΑΟΚ, που πριν ήταν Πανιώνιος. Το ευτύχημα για τον Αργυρό είναι ότι με τον Μπερτάκη, φορτίζεται, ντοπάρεται.

Οι άλλοι που όφειλε ο Αργυρός να πει ένα «Ευχαριστώ», είναι η οικογένεια του, η Panik Records και προσωπικά ο διευθυντής της, Γιώργος Αρσενάκος, ο φίλος & συνεργάτης του Γιάννης Σολδάτος , ο μαέστρος του Παναγιώτης Μπρακούλιας, ο άνθρωπος που του κάνει τα πολύ προχωρημένα video clip, Γιάννης Δημολίτσας, ο φωτογράφος Κώστας Αυγούλης και οι μουσικού του, που δίνουν την ψυχή τους.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα έγραψε ο τραγουδιστής, με αφορμή το φινάλε του 2019 :

“Αποχαιρετώντας το 2019 … σιγά-σιγά θέλω να μοιραστώ μαζι σας κάτι … “Θυμάμαι στη παιδική μου ηλικία να κάθομαι στο πιάνο & να ονειρεύομαι , θυμάμαι τις στιγμές που έπιανα τον ευατό μου να σιγοτραγουδάει με φίλους τραγούδια που έχουν ταξιδέψει στο χρόνο από καλλιτέχνες που θαύμαζα ,θαυμάζω & εμπνέομαι. Φτάνω λοιπόν στο σήμερα όπου η δισκογραφική μου εταιρία Panik Records μου ανακοινώνει το ρεκόρ πωλήσεων του τελευταίου μου album “Το κάτι παραπάνω” & αυτό που θέλω να πω είναι αφενός οτι είμαι πολύ συγκινημένος -ενθουσιασμένος αφετέρου αυτό το λένε μόνο οι αριθμοί!

Πραγματικός νικητής τελικά είναι αυτός που ξεπερνάει τις φοβίες του, τις ανασφάλειες του , παλεύει να βρει τι είναι σωστό και λάθος, παλεύει με τα συναισθήματα του ώστε τελικά να βγει νικητής.

Ωφείλω ένα μεγάλο Ευχαριστώ που με την δική σας στήριξη & την αγάπη που μου δείχνετε με βοηθάτε ώστε να προχωράω και να συνεχίσω να παλεύω προς το καλύτερο! Θα συνεχίσω να μετράω συναισθήματα … οι αριθμοί έρχονται μετά!

Ευχαριστώ για ακόμη μια φορά την οικογένεια μου, την Panik Records τον Γιώργο Αρσενάκο και όλα τα παιδιά της εταιρίας , τον Κώστα Μπερτάκη και την οικογένεια του, τον φίλο & συνεργάτη μου Γιάννη Σολδάτο , τον φίλο μου Παναγιώτη Μπρακούλια και τον φίλο μου Γιάννη Δημολίτσα τον Κώστα Αυγούλη και τους μουσικούς μου που δίνουν την ψυχή τους!

Πάνω απ´ όλα οφείλω τα πάντα σε ΕΣΑΣ που διαβάζετε αυτό το κείμενο όπως επίσης το καλύτερο fan club ever @argiros_official_fan_club !

Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε ❤️

Κ.Α.

#Blessed #Argiros #ToKatiParapano

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.