Το εξώδικο Γαρμπή στον Τσακουμάκο

Διονύσης Σχοινάς- Γιάννης Τσακουμάκος- Καίτη Γαρμπή

Κάποτε είχαν καλές σχέσεις, κοινωνικού τύπου. Κάποιος θα έλεγε πως είναι φίλοι, επειδή έκαναν παρέα, πολλές φορές είχαν συναντηθεί δημοσίως και ιδιαιτέρως. Η αλήθεια είναι πως σε ότι είναι μέσα τα εκατομμύρια, δεν παίζει φιλία. Καθόλου άγνωστο πράμα αυτό. Όλα άλλαξαν όταν ο Διονύσης Σχοινάς, στο πάρα πέντε, αποφάσισε να αποχωρήσει από το σχήμα με τον Μαζωνάκη. Η κόντρα ξεκίνησε ως μεταξύ των τραγουδιστών και πολύ γρήγορα επεκτάθηκε και σε άλλους δύο. Στην σύζυγο του Σχοινά και γνωστή τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή και στον επιχειρηματία του Κέντρου Αθηνών, Γιάννη Τσακουμάκο. Απίστευτα πράγματα είπε η μια πλευρά για την άλλη. Ο ένας σε βάρος του άλλου. Δημοσίως. Στα ίσα. Χοντρά.  Άνευ υπαινιγμών. 

Που το είχαμε αφήσει; Σε πρώτη φάση. Εξώδικο στο ζευγάρι, από τον Τσακουμάκο, ζητώντας το ποσό των 60.000 ευρώ. Τα 20.000 ευρώ αφορούν στην Καίτη Γαρμπή για μια προκαταβολή που είχε λάβει την περίοδο του κορονοϊού όπου θα τραγουδούσε σε δικό του μαγαζί, αλλά αναβλήθηκε και τα 40.00 ευρώ τα ζητά από τον Σχοινά. Σε δεύτερη φάση. Οσονούπω και η αγωγή του επιχειρηματία για διαφυγόντα κέρδη, δυσφήμηση της επιχείρησης και άλλα, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες θα αξιώνει ποσό 1.000.000 ευρώ ως αποζημίωση από τον Σχοινά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τελικά, όπως αναμενόταν, έρχεται η συνέχεια του πολέμου αυτού. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Στέφανου Κωνσταντινίδη, στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, η Καίτη Γαρμπή περνάει στην αντεπίθεση και απαντάει και εκείνη με εξώδικο στον επιχειρηματία Γιάννη Τσακουμάκο. Με ισχυρισμούς, που δεν ξέρω αν στέκονται δημόσια, στη λογική του δικού κεφαλιού μου, σίγουρα με τίποτα. Αναφέρει μέσω του δικηγόρου της. Ότι ναι, τα χρήματα αυτά, τα 20.000 ευρώ της προκαταβολής, τα έχει πάρει από τον Τσακουμάκο. Αλλά αρνείται να τα επιστρέψει Γιατί; Επειδή, η συνεργασία, που ήταν να γίνει στο παρελθόν, τελικά, δεν έγινε. Αλλά χωρίς δική της υπαιτιότητα, ενώ εκείνη είχε κάνει δεκάδες πρόβες με την ορχήστρα της.

20.000 ευρώ, λοιπόν, για να κάνει πρόβες η Γαρμπή. Ναι, ακριβώς!

Διαβαστε ακομα: Πόσο μπροστά είμαστε!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.