Tο ελληνικό μπουζουξίδικο του Σύδνεϋ, από το οποίο περνάνε όλοι

Tο ελληνικό μπουζουξίδικο του Σύδνεϋ, από το οποίο περνάνε όλοι

Με φόντο τους ουρανοξύστες του Σύδνεϋ, τα πολυτελή κλαμπ και τα in εστιατόρια, εκατοντάδες άνθρωποι διασκεδάζουν με στυλ… ελληνικό. Δεν πρόκειται φυσικά για Αμερικανούς, ή για Λονδρέζους, Γάλλους, Ινδούς και Ιάπωνες. Εξάλλου το Σύδνεϋ αποτελεί “δεξαμενή” λαών από όλο τον κόσμο – αλλά για Έλληνες ομογενείς, που διψούν για μια τζούρα” Ελλάδα καθώς βρίσκονται χιλιάδες μίλια μακριά. Και το κάνουν όχι απλώς πίνοντας το ποτό τους και ακούγοντας από τα ηχεία ενός κλαμπ κάποιο ελληνικό τραγούδι. Aλλά χορεύοντας πάνω στα τραπέζια συρτάκι και τσιφτετέλια υπό τους ήχους live μουσικού προγράμματος και πετώντας λουλούδια, σαν να βρίσκονταν σε μπουζούκια της λεωφόρου Ποσειδώνος. Στο Fantasia συγκεκριμένα.

Tο ελληνικό μπουζουξίδικο του Σύδνεϋ, το Defi, είναι ένα τέτοιο. Έχει καταφέρει με σωστή και οργανωμένη δουλειά, να προσελκύσει μεγάλα και γνωστά ονόματα του ελληνικού μουσικού πενταγράμμου. Τη φετινή σεζόν ανέβηκε στην πίστα του ο Χάρης Κωστόπουλος, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος, όπως και αρκετοί άλλοι, ενώ στις 20 Μαρτίου θα είναι ο Σάκης Αρσενίου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο

Η τιμή του εισιτηρίου θα φτάσει τα 95 δολάρια και καθορίστηκε από τους εξής δύο παράγοντες. Πρώτον, ότι ο συγκεκριμένος τραγουδιστής είναι πολύ δημοφιλής και επιτυχημένος και δεύτερον από την ημέρα – για την ακρίβεια νύχτα – της εμφάνισής του, που θα είναι Παρασκευή. Την οποία και προτιμούν οι κάτοικοι του Σύδνεϋ να διασκεδάσουν.

Διαβάστε επίσης : Για τον Sinοdino ήρθε η ώρα για Αρσενίου

Η εικόνα ίσως περιέχει: ποτό και εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, πλήθος, νύχτα και εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, ποτό και εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα που χαμογελούν
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.