Αυτό δεν το έχεις ξαναδεί !!!

Είναι ίσως το πιο αντιπροσωπευτικό δείγμα – στοιχείο – απόδειξη, το τι σημαίνει να κάνεις πραγματική και ουσιαστική επιτυχία. Γιατί η επιτυχία η αληθινή, κάνει… «Μπαμ» και το φωνάζει! Δεν χρειάζεται στήριξη και διευκρινιστικές οδηγίες. Δεν απαιτείται το δελτίο τύπου κανενός γνωστού δημοσιογράφου, ούτε καν του πρωταθλητή Τσίπας Μπλοκ. Πόσο αλήθεια αυτό!

Μας γύρισε σε εκείνες τις ωραίες εποχές, της περασμένης νύχτας, το συγκλονιστικό περιστατικό το εξής. Ανεβάζει το διαμάντι της νυχτερινής Πάτρας, με το όνομα Area, την αφίσα με την Ιουλία Καλλιμάνη. Πως την φέρνει σήμερα, την Τετάρτη 29/11, στην μεγάλη εορτή του Αγίου Ανδρέα, του Πολιούχου της αχαικής πρωτεύουσας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και τι θες να έγινε ; Οι κρατήσεις έπεσαν σαν την πιο δυνατή καταιγίδα και τίγκαρε το μαγαζί όλο. Μόλις σε μια ώρα! Έκλεισαν μέχρι τα πουφ, τα σκαμπό και τα ταμπουρέ. Και δεν μιλάμε για υχαίους τύπους, αλλά για τζέντλεμαν, που είναι στο ρόλο του μεγάλου, που είναι οι ιδανικοί να τους έχεις φίλους.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ε, αυτό το εξωπραγματικό, που έκανε η Ιουλία, δεν θα το συναντούσαμε, και στον πιο κυριλάτο, χαριτωμένο, κομψό, γυαλιστερό και ευγενικό τραγουδιστή. Που κάνει την καριέρα την μεγάλη και την εμπορική. Την κάνει σήμερα.

Είναι και αυτή η σημαντική λεπτομέρεια. Για την αποψινή ματσάρα στην έδρα του Area, για την αύρα του νικητή, που θα δούμε σίγουρα…Καθοριστικό ρόλο διαδραμάτισαν και τα ταχύρρυθμα τηλεφωνικά σεμινάρια υψηλού επιπέδου. Πολύ υψηλού επιπέδου! Που έκανε ο Γιάννης Βουτυράκος (του Tokyo Athens) προς τον Γιάννη Πετρόπουλο (του Area).

Μα πως; Μην ρωτάς. Κάποια πράγματα γίνονται και δεν λέγονται. Αφού βρεις τα κατάλληλα κλειδιά, ανοίγουν και οι πιο δύσκολες πόρτες! 

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.