Το δικαίωμα στην επιστροφή στις σπηλιές ζητούν και τα ομόφυλα ζευγάρια

Με έκπληξη παρακολουθεί η ελληνική κοινωνία την απομάκρυνση ανήλικων παιδιών ετερόφυλου ζευγαριού από τη σπηλιά στην οποία ζούσαν με τους γονείς τους στην ορεινή Κορινθία.

Η απομάκρυνση των παιδιών γίνεται με εισαγγελική παρέμβαση, γιατί δεν έχει ψηφιστεί ακόμα από τη Βουλή το νομοσχέδιο που θα επιτρέπει στα ετερόφυλα ζευγάρια να ζουν σε σπηλιές, ώστε να ξεσηκωθούν και τα ομόφυλα ζευγάρια και να διεκδικήσουν κι αυτά το δικαίωμά τους να ζουν στις σπηλιές, ώστε να υπάρξει επιτέλους ισότητα ανάμεσα σε ομόφυλα και ετερόφυλα ζευγάρια στο θέμα της επιστροφής στις σπηλιές.

Τα ανήλικα παιδιά του ετερόφυλου ζευγαριού δεν πήγαιναν σχολείο, οπότε δεν θα έχουν αυτή την τεράστια μόρφωση που έχουν τα παιδιά των ετερόφυλων και ομόφυλων ζευγαριών που μετέχουν της ελληνικής Παιδείας, και θα τα κοροϊδεύουν οι ξένοι όταν θα πάνε μετανάστες στο εξωτερικό, για να βρουν καμιά δουλειά γιατί στην Ελλάδα αποκλείεται.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Οι γονείς των παιδιών δήλωσαν πως όλα γύρω μας δείχνουν ότι οι άνθρωποι θα επιστρέψουν σύντομα στις σπηλιές, οπότε είπαν να επιστρέψουν στις σπηλιές πριν από τους άλλους, ώστε να καβατζώσουν μια ωραία σπηλιά και να μην ψάχνουν για σπηλιά την τελευταία στιγμή, που θα γίνεται χαμός για μια σπηλιά και θα έχουν ανέβει οι τιμές.

Επίσης, οι γονείς των παιδιών δήλωσαν πως η αγάπη κάνει την οικογένεια -όπως μας ενημέρωναν άπαντες αυτές τις μέρες- αλλά αυτό ισχύει μόνο για πλούσια ομόφυλα ζευγάρια που στηρίζονται από πολιτιστικά ιδρύματα και κάτεργα, και όχι για ζάφτωχους ομοφυλόφιλους και ετεροφυλόφιλους που δεν έχουν μαντήλι να κλάψουν.

Οι γονείς των παιδιών δήλωσαν πως πίστεψαν τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή πως αυτό που κάνει την διαφορά είναι η αγάπη. Εντάξει, την διαφορά την κάνει ο τραπεζικός λογαριασμός και το Ε9 αλλά λέγονται αυτά τα πράγματα;

Βρίσκω καταπληκτικό ότι είναι όλοι έξαλλοι που μια οικογένεια ζει και μεγαλώνει τα παιδιά της σε σπηλιά -αλλά κανείς δεν είναι έξαλλος που οι μαφιόζοι της χώρας και τα καθάρματα τηλεδημοσιογράφοι που δουλεύουν για αυτούς μεγαλώνουν παιδιά- αλλά, από την άλλη, όλοι πιστεύουν πως όλοι έχουν δικαίωμα να κάνουν παιδιά και να τα μεγαλώνουν. Επίσης, είναι υπέροχο να σε ενοχλούν οι άνθρωποι που ζουν σε σπηλιά στα βουνά αλλά να θεωρείς απόλυτα φυσιολογικό να ζουν άνθρωποι στο δρόμο στο κέντρο της Αθήνας.

Είναι βέβαιο πως, αν στη σπηλιά στην Κορινθία δεν ήταν αυτοί οι πτωχούληδες αλλά είχαμε κάνα ομόφυλο εναλλακτικό ζευγάρι με εναλλακτικά παιδιά σε διάφορα σχέδια και χρώματα, να εφαρμόζουν ένα δρώμενο της Στέγης Γαμάτων και Τεκνών με τη στήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και μερικά ΕΣΠΑ για το πρόγραμμα “Στη σπηλιά υπάρχει αγάπη”, θα υπήρχε τρομερή στήριξη από όλους για αυτή την υπέροχη οικογένεια που χαράζει νέα μονοπάτια στην ανατροφή των παιδιών και ανοίγει δρόμους για την κοινωνία του αύριο.

Αλλά όπως πολύ σωστά είπε και ο εμβληματικός διανοούμενος, Γιώργος Καπουτζίδης, ό,τι και να κάνεις στη ζωή σου, και το φάρμακο για τον καρκίνο να ανακαλύψεις, από τη στιγμή που είσαι φτωχός, σε έχουν πιο κάτω και από έναν δολοφόνο, και από έναν βιαστή. Μπράβο Γιώργο.

(Μου αρέσουν πάρα πολύ οι άνθρωποι που θέλουν να τους αποδέχονται οι άλλοι όπως είναι αλλά οι ίδιοι δεν μπορούν να αποδεχτούν τον εαυτό τους όπως είναι, οπότε πάνε και πλακώνονται στις πλαστικές, βάζουν μαλλιά κλπ. Πώς να σε αποδεχτεί ο άλλος όπως είσαι όταν εσύ αλλάζεις διαρκώς και δεν αποδέχεσαι ούτε την καράφλα σου; Επίσης, μου αρέσουν πάρα πολύ οι άνθρωποι που μιλάνε για αγάπη και για την ανάγκη να υπάρχει αγάπη, και την ώρα που μιλάνε για αγάπη, το βλέμμα τους είναι γεμάτο μίσος και φανατισμό. Όχι, δεν το κάνουν μόνο οι παπάδες αυτό. Το κάνουν και διάφοροι χαριτωμένοι. Που έχουν το βλέμμα του τρελού.)

Από: https://pitsirikos.net

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.