Το «DEUS» άνοιξε τον δρόμο

H νύχτα έχει πρόβλημα. Μεγάλο πρόβλημα. Και μόνο ο τραγουδιστής χοντροκονομάει. Όχι και ο επιχειρηματίας, λέει το Τσίπας Μπλοκ. Βαθιά νυχτωμένοι είστε όσοι δεν συμφωνείτε. Βεβαίως ο καλλιτέχνης τα παίρνει όλα, περισσότερα απ’ όσα χρειάζεται. Σίγουρα πρέπει να γίνει και πρέπει να γίνει σωστά, η κουβέντα για το ποιος φταίει.

Άρα, είναι η ώρα να ξυπνήσετε. Άρα, πρέπει να ανοίξετε και άλλους δρόμους. Δεν υπάρχουν μόνο οι συνταγές που νομίζετε. Είπαμε. Καθαρίστε το μυαλουδάκι σας από αυτά τα δόγματα που σας έχει πλασάρει το κατεστημένο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Βασίλης Γκόγκος

Δες τον Βασίλη Γκογκο στη Θεσσαλονίκη. Δεν τον πίστευε κανείς, τι πάει να κάνει είπαν όταν έβαλε τους ΑΓΑΜΟΙ ΘΥΤΑΙ και το αποτέλεσμα ήταν να κάνουν μόνο sold out, το ένα πίσω από το άλλο.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα βιολί, φωτισμός και πλήθος
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, φωτισμός και πλήθος

Δίνει συνέχεια σε αυτή τη φιλοσοφία. Τρεις σπουδαίοι καλλιτέχνες ο Γιώργος Αλκαίος, ο NIVO και ο Δημήτρης Χρυσοχοίδης. μοιράζονται την σκηνή του “Deus Music Exprerience” σε ένα αξέχαστο χορευτικό “Summer Deja Vu Party”. Το πρόγραμμα “πασπαλισμένο” με όλες τις επιτυχίες από την δισκογραφία των ερμηνευτών που άφησαν ανεξίτηλο το στίγμα τους στην νυχτερινή διασκέδαση και πλαισιωμένο από τους ταλαντούχους Ισορροπιστή, Έλενα Παναγιωτίδου και Δημήτρη Τικτόπουλο υπόσχεται μια αξέχαστη σύμπραξη δημοφιλών τραγουδιστών, μουσικών και χορευτών στο stage του πιο talk of the town νυχτερινού μαγαζιού της Βόρειας Ελλάδας.

DEJA VU SUMMER PARTY από απόψε 07/06 και κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

12ο χλμ Θες/νικης – Περαίας, Στροφη Καζίνο
Τηλ. Επικοινωνίας: 2310 477717
www.deusthessaloniki.gr

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "DEUS MUSI MUSIC CEXPERIENCE THESSALONIKI DEJAVU SUMMER ENAPEH 07/06 XOPHrO ΧΟΡΗΓΟΙΕΠΙΚΟΙΝΩΝΣ: ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ZêniO CEGA ΑΛΚΑΙΟΣ CocaCola ត เอล14 AMBYE BYE beko ARREN Karfitsa PAAIO PAAI094.5 94.5 OEITAAONIKH Ερωτικός"
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο που λέει "DEUS MUSICN MUSIC CEXPERIENCE THESSALONIKI DEJAVU SUMMER ENAPEH 07/06 ΧΟΗΙΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ZeniO MEGA NIVO Coca-Cola. AMBYE FOREDOMIA beko ARREN Karfitsa ΡΑΔΙΟ OEITAMONIKH PAIO945 94.5 Ερωτικός"
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "DEUS MUSICEXPERIENCE THESSALONIKI MUSIC EXPERIENCE THESSALONIKI DEJAVU VU SUMMER Party ENAPEH 07/06 ΧΟΡΗΓΟΙΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ZêniO MEGA Coca-Cola ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ รึ TONRDOMIA AMBYE BYE beko ARREN Karfitsa PAAIO DEITAAONIKN PAAI094.5 94.5 Ερωτικός"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.