Αυτό το χούι

Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι. Παροιμία, απόσταγμα της πολύχρονης λαϊκής σοφίας. Την πιστεύει με τα χίλια το Τσίπας Μπλοκ. Τουλάχιστον αφελής και μαϊμού ρεαλιστής είναι όποιος λέει ότι οι άνθρωποι αλλάζουν τις συνήθεις τους. Μέχρι να πεθάνουν δεν τις αλλάζουν. Και αφού παίζουν μπάλα κάποια βίτσια και μαγνητικά πράγματα, όσοι έχουν επαφή μ’ αυτά, θα τις ακολουθούν για πάντα. Δύσκολα πολύ να ξεκόψουν.

Άντε εσύ μετά να πιστέψεις πως ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, δεν θα γύριζε στον Αίαντα Γαστούνης, ομάδα στη Γ΄ Εθνική στην Ελλάδα. Του έδωσε την εντολή το χούι, του είπε, σ’ ένα απόγευμα του καλοκαιριού, να γυρίσει, μάλιστα στην υψηλότερη θέση, αυτή του Προέδρου. Και xώνει χρήμα, χτυπώντας παικταράδες, όπως ο Ηλίας Κουλούρης. Ο οποίος στον Αίαντα, ανακηρύχθηκε πρόπερσι πρώτος σκόρερ. Ένας παίκτης, τον οποίο αγάπησε η Γαστούνη και ο οποίος, όπως φαίνεται, την αγάπησε και εκείνος πολύ.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ρωτήστε τον Μαρινάκη και τον Μελισσανίδη. Μιλάει το Τσίπας Μπλοκ. Όλους τους λεφτάδες προέδρους ΠΑΕ. Αυτό το χούι, που θα τους κυνηγάει σ’ όλη σου τη ζωή, τους είπε να μην μασήσουν και να δώσουν τα τόσα πολλά λεφτά, για να πάρουν τον Μερσέλο, τον Χάμες Ροντρίγκες, τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ. Ο Αρης τον Ζερβινιό, παλιότερα ο Σαββίδης τον Μπερμπάτοφ, ο Παναθηναϊκός τον Τζιμπρίλ Σισέ.

Διαφορετικά δεν γίνεται, δεν σνομπάρεις τη δύναμη του βίτσιου.

Διαβάστε επίσης : Ο Άγιαξ Σύρου έχει brand πρόεδρο

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.