Το Bread Factory και άνοιγμα της αγκαλιάς στην κοινωνία

Ακόμη και αυτά που δεν μπορεί να χωρέσει ο νους, σε καφέ, γλυκό φαγητό και όλο το 24 ώρο, θα βρεις στη νέα εγχώρια υπερδύναμη, με το όνομα Bread Factory. Το έργο, όμως, έχει ενδιαφέρον και για τους τρίτους λόγους. Τους ουδέτερους, που ναι υπάρχουν τέτοιοι στις επιχειρήσεις. Δεν είναι το προϊόν, δεν αφορά την τιμή και την ποιότητα του, αλλά πολλοί θα ένοιωθαν καλύτερα, με το κοινωνικό πρόσωπο του μεγάλου. Στο να λύνουν προβλήματα με πράξεις. Καθόλου παράξενο. Απεναντίας θεμιτό.

Ήρθε το Bread Factory για να δούμε ξανά και ξανά, για να μεγαλώσει την πολυδιάστατη αξία του. Το άνοιγμα της αγκαλιάς πλέον είναι καθεστώς.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πως και γιατί, διαβάζουμε :

“Η προσφορά είναι μια πράξη που μπορεί να αλλάξει τον κόσμο γύρω μας. Κάθε προσπάθεια για βελτίωση προσωπική, αλλά και ως προς το σύνολο, είναι ικανή να συμβάλει στον παραπάνω σκοπό για μια κοινωνία υποστηρικτική προς όλους, χωρίς να περιθωριοποιεί τους συμπολίτες μας που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες.

Τα #BreadFactory παρουσία του κ. Πετρόπουλου ολοκλήρωσαν την παράδοση εξοπλισμού για τη στήριξη της καθημερινής σίτισης των Γενναίων Παιδιών με Αναπηρία της ΕΛΕΠΑΠ, Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων και μοίρασαν χαμόγελα αισιοδοξίας.”

Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα, παιδί και κείμενο που λέει "0939065 BREAD FACTORY FOOD FOR THOUGHT •Πράξεις αγάπης. ΕΛΕΠΑΠ Ελληνική Εταιρεία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.