Το Bellagio έχει ιδιοκτήτες που πρώτα και πάνω από όλα, είναι άνθρωποι

Φτάσαμε εδώ που φτάσαμε, στον πάτο του βαρελιού. Γιατί οι άνθρωποι έγιναν κακόβουλοι και κακοήθης, όλο και πιο ανικανοποίητοι, δύσθυμοι, εγωιστές και απάνθρωποι.

Ευτυχώς που δεν έγιναν έτσι όλο, ακόμη υπάρχουν αυτές οι λίγες φωτεινές εξαιρέσεις.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Κανονικά αυτή θα έπρεπε να είναι η μόνη είδηση της ημέρας.

Ο Lavrentis Karnesis έγραψε:

“Η διοίκηση της ομάδας μας Επο Σαλαμινομαχοι ευχαριστεί θερμά την επιχείρηση Bellagio Live Club και συγκεκριμένα τους ιδιοκτήτες Giwrgos Moysatos , Στεφανος Αγγελικη Καπογιαννατος Κωστης Καπογιαννατος για τη συνεχόμενη στήριξή στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε Καλές δουλειές και Καλή αρχή!!!!”

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Οι Κωστης Καπογιαννατος και Στεφανος Αγγελικη Καπογιαννατος προστέθηκαν με ετικέτα. … O χρήστης Lavrentis Karnesis είναι με το χρήστη Κωστης Καπογιαν.. και 10 ακόμη. 18 Σεπ X H διοίκηση της ομάδας μας Επο Σαλαμινομαχοι ευχαριστεί θερμά την επιχείρηση Bellagio Live Club και συγκεκριμένα τους ιδιοκτήτες Giwrgos Moysatos Στεφανος Αγγελικη Καπογιαννατος Κωστης Καπογιαννατος για τη συνεχόμενη στήριξή στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε Καλές δουλειές και Καλή αρχή!!!! BELLAGIO PIRAEUS Goon Coming 9 Φίλωνος 76, Πειραιάς"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.