Αυτό είναι το Banana

Το αγαπημένο Banana Athens club το “ νησάκι ”, στην οδό Αρδηττού 1, στο Μετς, σ’έναν ιστορικό δρόμο δίπλα στο Καλλιμάρμαρο, έρχεται για ακόμη ένα καλοκαίρι να μας χαρίσει αξέχαστες βραδιές.

Αναμφίβολα, το Banana γράφει εδώ και πολλά χρόνια τη δική του ιστορία στη νυχτερινή ζωή και διασκέδαση της Αθήνας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Banana και ατελείωτη διασκέδαση αποτελούν ταυτόσημες έννοιες.

Στο κέντρο της πόλης, πολύ εύκολα προσβάσιμο και με πολύ προσιτές τιμές δεν είναι παράλογο που έχει γίνει το απόλυτο hotspot του καλοκαιριού. Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτοί οι λόγοι που το Banana Athens Club σημειώνει κάθε χρόνο τεράστια επιτυχία στη νυχτερινή διασκέδαση.

Η όμορφη διακόσμηση και η αύρα του Banana Club που σε κάνουν να νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε κάποιο εξωτικό μέρος, το πέτρινο έδαφος που θυμίζει νησιώτικα καλντερίμια, οι μοναδικές μουσικές επιλογές από κορυφαίους djs, τα μοναδικά cocktails του και το ευγενέστατο προσωπικό που είναι πάντα πρόθυμο να σε εξυπηρετήσει προστίθενται στη λίστα των θετικών χαρακτηριστικών του Banana.

Το Banana Club Athens παίζει δυνατά τις μεγαλύτερες επιτυχίες του χθες αλλά και του σήμερα. Rock, pop, RnB, ξένες και ελληνικές επιτυχίες εναλλάσσονται και κάνουν τους θαμώνες του Banana να χορεύουν στους ρυθμούς τους ως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το Banana Athens έκανε «πρεμιέρα» και αυτό που έγινε, απλά δεν περιγράφεται!

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, σαμπάνια και κείμενο που λέει "Banana"
Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, σαξόφωνο και πλήθος
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, ποτό, φωτισμός και πλήθος
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, φωτισμός και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "el ٢ Banana NDNE the egarden garden noon ธัด Banana"
Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, ναργιλές, ποτό και κείμενο
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.