Το απόλυτο ξενέρωμα, η δήλωση του Άδωνι για εστίαση

Γνωστό το παιχνίδι του «παπατζή». Εδώ παπάς, εκεί παπάς, που είναι ο… παπάς. Παίζει και το άλλο, εδώ εστίαση, εκεί εστίαση, που είναι η εστίαση. Την θυμήθηκα, με αφορμή την “είδηση” για το άνοιγμα του λιανεμπορίου από Δευτέρα.

Άδωνις Γεωργιάδης, υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Πλήρης ξενέρωμα. “Η ώρα αυτή (για επανεκκίνηση) της εστίασης δεν έχει έρθει ακόμη”, είπε σε συνέντευξη του.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Υπενθύμισε ότι είναι σε εξέλιξη το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ για επιδότηση αγοράς θερμαντικών σωμάτων εξωτερικού χώρου και κάλεσε τους επιχειρηματίες να τα προμηθευτούν για να τα έχουν προς χρήση «όταν θα είμαστε έτοιμοι να επανεκκινήσουμε την εστίαση». «Πρέπει, πρόσθεσε, «να κάνουμε ένα βήμα τη φορά. Ξεκινάμε από το λιανικό εμπόριο που είναι λιγότερο επικίνδυνο καθώς οι κανόνες μπορούν να τηρηθούν με μεγαλύτερη ακρίβεια».

Ο υπουργός διευκρίνισε ακόμη ότι οι επιχειρήσεις που επαναλειτουργούν εξακολουθούν να θεωρούνται ως πληττόμενες και έχουν τα σχετικά ωφελήματα που έχει αποφασίσει η κυβέρνηση όπως για παράδειγμα μείωση του ενοικίου.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.