Το απόλυτο μαγαζί των Βραχνεΐκων

Αποκάλυψη Τώρα. Στην παραλία των Βραχνεΐκων Πατρών. Καλοκαιρινό μαγαζί, τραβάει ψηλά, πολύ ψηλά τον ποιοτικό και όλων των γούστων και ηλικιών κόσμο. Απολύτως δίκιο να το χαρακτηρίσει κανείς ως κορυφαίο και μέγιστο και ότι κανείς δεν το περίμενε, την απίστευτη δουλειά του έγινε στο Bahar_Sea_Side . Το πρώην Onar. Του Γιάννη Μπουρή και του Αλέξη Κοντογιαννάτου. Του διδύμου αυτού.

Αξίζει να το δει κανείς το μαγαζί, αλλά και να διαβάσει το πως προήλθε η σχεδιαστική προσέγγιση του χώρου. Η κουβέντα του Τσίπας Μπλοκ τα λέει όλα: “Προήλθε από τις μυρωδιές και τα χρώματα της άνοιξης και του καλοκαιριού, με φόντο την θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα του Ιονίου, μέσα σε ένα κήπο σχεδιαστικά προερχόμενο από τις αυλές των ακτών της Τοσκάνης“.. Κάπως έτσι το σκέφτηκε ο μοναδικός Interior-Exterior Architect, Σταύρος Σολακάκης.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η δουλειά έγινε με ένα αρκετά σεβαστό ποσό για τα δύσκολα δεδομένα, της δύσκολης εποχής..Και για αυτό, ολοκληρώθηκε σε σύντομο χρόνο. Επιλέγεται για όλες τις ώρες της ημέρας, το πρωί για καφέ, το μεσημέρι έως το απόγευμα για μπάνιο, συνοδευόμενο με κάποιο ρόφημα ή κοκτέιλ και κάτι τα τσιμπήσετε…Και το βράδυ, για ποτό δίπλα σε ένα ειδυλλιακό τοπίο. Και ο κόσμος, δείχνει να το προτιμάει φανατικά, στο ξεκίνημα του, στη φετινή μεγάλη και σκληρή μάχη των Βραχνεΐκων.

Bahar_Sea_Side
ALL DAY CAFÉ | COCKTAIL BAR | SHISHA
📞 Τηλ: 6940597546
📍 Δεσποτοπούλου 63, 25002 Παραλία Βραχναιίκων

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.