Το αμαρτωλό παρελθόν του Βαγγέλη, με τις μίζες ανά χείρας και η ενημέρωση του Οδυσσέα μόλις γυρίσει από την Αμερική! Ο κουνιάδος της υπουργού.. που θα ψάχνει για δουλειά

Έχουμε εξελίξεις και για αυτό επανερχόμαστε! Την επόμενη εβδομάδα αφού πλέον, όπως μας ζήτησε θα έχει ενημερωθεί και ο κύριος Οδυσσέας (το μεγάλο αφεντικό) θα έχουμε να σας πούμε πιο συγκεκριμένα πράγματα. Δεν άντεξε ο φουκαράς επιχειρηματίας  να δίνει μηνιάτικο στο λαμόγιο και αποφάσισε να τα τινάξει όλα στον αέρα!Ο φρεσκοπαντρεμένος με αδερφή μέλους της κυβέρνησης έπαιρνε μίζα από πολύ γνωστό επιχειρηματία της παραλίας στα Νότια Προάστια προκειμένου να “τρέχει η δουλειά ρολόι”. Από την μία η κρίση όμως, και η αναδουλειά, από την άλλη ο κορωνοϊός είχαν ως αποτέλεσμα να πέσουν αφραγκίες. Ο κουνιάδος που με την υπογραφή του έδινε την έγκριση κρατούσε πλέον στυλό χωρίς μελάνι. Το γατόνι της παραλίας, που έχει λαδώσει την μισή Ελλάδα έγραψε με ήχο και εικόνα τον “Λεβέντη”. Εμείς, το Σαββάτο το μεσημέρι στο edolio5, επικοινωνήσαμε μαζί του, με SMS προκειμένου να μας πει αν αληθεύει η καταγγελία. Προφανώς θα ήταν απασχολημένος και δεν μας έχει απαντήσει ακόμα. Το αίτημα μας το επαναλάβαμε πάλι αλλά η σιωπή ήταν ξανά εκωφαντική. Την Δευτέρα το μεσημέρι το “μεγάλο αφεντικό” όμως, όπου προφανώς του σφύριξαν περί τίνος πρόκειται με την σχετική αποδελτίωση.  Μας ζήτησε ενημέρωση, μόλις επιστρέψει από την Αμερική όπου βρίσκεται. Εις το επανιδείν λοιπόν.

ΥΓ Η σύζυγος του καταγγελλόμενου εργάζεται με απόσπαση σε γραφείο άλλου πρωτοκλασάτου υπουργού.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

edolio5.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.