Το αισιόδοξο…τραγουδιστό μήνυμα! (vid)

Διονύσης Σχοινάς - Σταν

Ο Διονύσης Σχοινάς είναι αγαπημένος φίλος. Και πάντα αισιόδοξος, Θυμάμαι μάλιστα και την τελευταία του εμφάνιση στο “Ακάνθους” πριν κλείσουν λόγω κορωνοιού τα μαγαζιά, καθώς είχα βρεθεί εκεί και τα είπαμε και στα καμαρίνια… Και είχαμε σχολιάσει μαζί και με τον ατζέντη του τον επίσης καλό φίλο Δημήτρη τον Χορταριά ,τις τρέχουσες τότε εξελίξεις.

Ο Διονύσης πάντα ασχολείται με τα κοινά και μαζί με την Καίτη Γαρμπή είναι κοντά σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Και παρά την πρόσφατη περιπέτειά τους στο σπιτικό τους, δεν έχανε την αισιοδοξία και την ελπίδα. Και ότι στο τέλος όλα καλά θα πάνε μετά την μπόρα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Κάπως έτσι έφυγα εκείνο το βράδυ από το μαγαζί. Και τώρα μετά από δύο μήνες έβγαλε μαζί με τον Stan, που έχει και την υπογραφή της μουσικής (και σε στίχους Ζήνων Ζιντίλη)και με την βοήθεια ασφαλώς της PanikRecords , το όμορφο, ελπιδοφόρο και όχι μόνο τραγούδι “Όλα θα πάνε καλά”! Τέτοια εποχή κανονικά θα περιμέναμε ένα ανοιξιάτικο, καλοκαιρινό τραγούδι από τον Διονύση, καθώς πέρσι είχε βγάλει το “πάρτι μας”! Χαρούμενο,αεράτο,σπιντάτο,μυκονιάτικο που λέμε…Ξεκίναγα και την εκπομπή μου στον …συχωρεμένο Sport24radio 103,3 και άρεσε στον κόσμο.

Ο Σχοινάς αρέσει γενικά, γιατί είναι παιδί της διπλανής πόρτας που λέμε. Εδώ και μια 10ετία καθιέρωσε το λεγόμενο liveclubing και έφερε μια επανάσταση στην νύχτα. Γιατί έχει ένα πρόγραμμα και ρεπερτόριο προσωπικό ,βασικά χαρούμενο και ανεβαστικό. Χωρίς όμως ποτέ να προκαλεί την κοινωνία, καθώς είναι άξιο μέλος της, δεν έχει χαιλίκια, είναι σοβαρός οικογενειάρχης και δεν ενοχλεί κανένα με τα καπρίτσια που πολλές φορές ακολουθούν τους καλλιτέχνες.

Και πάντα έχει μια νότα, ένα άνεμο αισιοδοξίας. Στην τελική και τι ζητάμε; Να ξεχαστούμε λίγο από την μίρλα, την μιζέρια, τον πόνο που ακούμε και την ανησυχία και το στρες που αναβλύζει γύρω μας. Μου άρεσε πολύ αυτή η προσπάθεια λοιπόν, το άκρως επίκαιρο τραγούδι “Όλα θα πάνε καλά” που έβγαλε με τον Stan και σε ανεβάζει με το πρώτο άκουσμα και θα το ακούσεις ξανά και ξανά. Μ άρεσε που στο βιντεοκλίπ τρέχουν συνέχεια αισιόδοξες εικόνες ακόμα και από τους γιατρούς στην μάχη κατά του ιού. Είναι και το ευχαριστώ των δημιουργών στους μαχητές με τις πράσινες και άσπρες μπλούζες που σώνουν ζωές αλλά και ένα μήνυμα αισιοδοξίας για την επόμενη μέρα.

Όπως διαβάζουμε κάτω από το κομμάτι είναι και μια πρωτοβουλία του SUPER FM, σε συνεργασία με τη τηλεόραση SIGMA, για την ενίσχυση του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού και των έκτακτων δράσεών του για υποστήριξη της κοινωνίας λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας. Και όποιος θέλει μπορεί να βοηθήσει ασφαλώς.

Μια καλή πράξη ,ειδικά από τους έχοντες και κατέχοντες, δίνει ελπίδα στον κόσμο.

“Όλα θα πάνε καλά!
Την ελπίδα κρατάμε γερά,
Στο σκοτάδι μην σβήνεις το φως,
κάθε θύελλα πάντα περνά…”μας τραγουδάνε Διονύσης και Stan και είναι το καλύτερο μήνυμα για την επόμενη μέρα, που ακόμα δεν ξέρουμε πως θα είναι και πότε θα είμαστε σχετικά καλά με τα μαγαζιά ανοιχτά και τον Διονύση στις συναυλίες του ανά την Ελλάδα και όχι μόνο που προς το παρόν αναβλήθηκαν μέχρι νεωτέρας…

-Σωτήρης Γεωργίου/basketblog.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.