Για τις δύο συνεχόμενες Πέμπτες, που δεν πήγε στο “Φωταέριο”, διαβάστε μόνο Τσίπας Μπλοκ

Η αλήθεια είναι πως στο “Φωταέριο”, που θα είναι η εφετινή του νυχτερινή βάση, δεν εμφανίστηκε χθες (7/12/23), ο Γιώργος Μαζωνάκης. Αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη Πέμπτη, που παίρνει απουσία. Είχε προηγηθεί η αμέσως προηγούμενη, δεν εμφανίστηκε πάλι. Ε, αυτό ήταν…Η αφορμή η καλύτερη, δόθηκε στις λεγομένες “κακές γλώσσες”. Επόμενο. Δεν είναι τυχαίο, συμπτωματικό, υπάρχει πρόβλημα, είπαν.

Να ξέρουμε τοι λέμε. Άλλο τι ισχύει και εντελώς άλλο το πιστεύουμε πως ισχύει, βέβαια. Αν μιλάμε επί της ουσίας, αν θέλουμε να κάνουμε σοβαρή συζήτηση, πετάξτε απο την ταράτσα τις “κακές γλώσσες”, και διαβάστε Τσίπας Μπλοκ. Που έχουμε αποδείξει πως την ψάχουμε τη δουλειά, πως έχουμε “τοποθετήσει” …πράκτορες παντού.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Λοιπόν, πρόσωπο που είναι ο αρχηγός στην κατηγορία του, που όταν πει κάτι, αυτό είναι, δεν πετάει τις γνωστές μοπαρούφες πολλών άλλων. Μου είπε τα εξής: «Πρόβλημα με ήχο είχανε. Μην ακούσεις καμία μαλακία. 800 άτομα είχε το μαγαζί. Σκασμένο ήτανε. Τώρα για την Πέμπτη του opening, δεν ήτανε έτοιμο 100% το μαγαζί. Αν ξανακάνει απουσία. Θα υπάρχει πρόβλημα….».

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.