Της ανικανότητας το κάγκελο! Ο “ανίκανος” Πατούλης καρφώνει τον “ανίκανο” Μητσοτάκη – Αντί να παραιτηθεί ο περιφερειάρχης έκανε και αυτός καραμέλα την συγνώμη του πρωθυπουργού – Έχουμε αυτούς που μας αξίζουν !

Και όμως το τόλμησε χωρίς να ντραπεί.Απαντήσεις για τις «άδικες κι αδικαιολόγητες επιθέσεις» που δέχτηκε κατά τη διαχείριση της κακοκαιρίας «ΕΛΠΙΔΑ», αλλά και τις εκτιμήσεις της για τα αίτια του αδιέξοδου, που κορυφώθηκε με την κυκλοφορική ασφυξία στην έξαρση του φαινομένου, παραθέτει, σε ανακοίνωση της, η Περιφέρεια Αττικής.

Ωστόσο, δεν ισχυρίζεται ότι από πλευράς της «όλα λειτούργησαν στην εντέλεια», επισημαίνει ότι θα μπορούσε να απαιτήσει τον καλύτερο συντονισμό της «αλυσίδας πολιτικής προστασίας» και στο μερίδιο που της αναλογεί, ζητά «μια ειλικρινή συγγνώμη» από τους πολίτες που ταλαιπωρήθηκαν. Βέβαια την συγνώμη την ακούμε κάθε 3 και λίγο χωρίς βέβαια να ακολουθεί μια παραίτηση.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Χωρίς να ντρέπεται ο Πατούλης δηλώνει ότι έπραξε το καλύτερο δυνατόν στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, με το σύνολο του κρατικού μηχανισμού επικεφαλής του οποίου ήταν το υπουργείο Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας και χαρακτηρίζει ανυπόστατες τις καταγγελίες ότι δεν είχε φροντίσει να αποκτήσει το απαραίτητο αλάτι και τα αναγκαία μηχανήματα για τη διάνοιξη των δρόμων. Για την αποκατάσταση της αλήθειας, όπως σημειώνει, «είχε έγκαιρα προμηθευτεί επαρκή ποσότητα αντιπαγετικού άλατος» το οποίο χρησιμοποιήθηκε νωρίς τη Δευτέρα από τα συνεργεία της περιφέρειας. Ειδικότερα για την κακοκαιρία «Ελπίδα», διέθετε 6.379 τόνους, στην αποθήκη Καπανδριτίου, Οινόης και σε 8 επιλεγμένα σημεία της Αττικής, προκειμένου να διευκολυνθεί η φόρτωση με αλάτι των αποχιονιστικών μηχανημάτων. Όλα αυτά όμως στα αυτιά των κατοίκων της Αττικής ακούγονται ως φλυαρίες θρασύτητας χωρίς αιδώ.

πηγή : edolio5

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.