Την… βγήκε στον Δρόσο ο Σταθάκης

Πέτρος Σταθάκης, Δημήτρης Δρόσος

Κανονικό άδειασμα και δημόσιο, παρακαλώ, και δεν το λέω ειρωνικά. Έτσι το βλέπουμε εμείς και έτσι το αισθάνεσαι και εσύ. Μου ήρθαν οι σκέψεις πέφτοντας επάνω στην τοποθέτηση του Πέτρου Σταθάκη, στο σύντομα τελικά «σίριαλ» της περίπτωσης του Δημήτρη Δρόσου, να εμπλακεί ξανά στα διοικητικά της Παναχαϊκής.

Άνοιξε φύλλο στο θέμα. Να κρατάς χαρτί και να σημειώνεις. «Δεν υπήρξε ποτέ πρόταση του Δρόσου. Δεν απορρίφθηκε τίποτα γιατί δεν υπήρξε τίποτα για να απαντηθεί», αναφέρει στα σοβαρά, σε αθλητική εφημερίδα της Πάτρας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Κρίνουμε την δήλωση του. Η πρόταση Δρόσου ήταν πρόχειρη. Μέσα στην προχειρότητα, είχε έλλειψη σοβαρότητας, ήταν ανίκανη της ανάληψης του κουμάντου σε μια απαιτητική εταιρεία, αυτό συμπεραίνουμε. Αυτό επισημαίνει ο Σταθάκης.

Διαβάσατε επίσης : Πλήρης επιβεβαίωση του tsipasblog! Η πρόταση του “πεισματάρη” Δημήτρη Δρόσου, να γυρίσει στην Παναχαϊκή, που δεν έγινε δεκτή από τον Σταθάκη, γιατί πρόλαβε να βρει την βοήθεια από αλλού

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.