Μέχρι την Τετάρτη, μιλούσε για καινούργιο μαγαζί (?) και μετά “αυτοκτόνησε”(?)

Μυστήριο που ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει και δεν ξέρω κατά πόσο άμεσα θα γίνει αυτό. Νεκρός εντοπίστηκε το μεσημέρι, σε δασώδη περιοχή στην Αγία Παρασκευή, ο 53χρονος εστιάτορας των επωνύμων, Σταύρος Δογιάκης. Βρέθηκε μπρούμυτα, ενώ έφερε τραύμα από πυροβόλο όπλο. Είχε εξαφανιστεί από την περιοχή Γλυκά Νερά στις 21 Ιουνίου 2021.

Μια μέρα αργότερα, στις 22 Ιουνίου 2021, Το «Χαμόγελο του Παιδιού», ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Οι λόγοι που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα….Έκπληξη. Πολύ περίεργο. Επειδή μέχρι σήμερα, δεν είχε ακουστεί τίποτα το ύποπτο και το βρώμικο, να τον απασχολούσε, ο οποίος μέχρι την Τετάρτη, είχε μιλήσει με επικεφαλής γνωστού ομίλου εστίασης, για να κάνουν παρέα ένα μαγαζί. Και μέσα σε αυτές τις μέρες, είχε μιλήσει και με τον «Top Chef» ενός από τα καλύτερα εστιατόρια στη Μύκονο, για να τον βοηθήσει να φτιάξει κάποιες καινούργιες κουζίνες.

Έτσι είναι. Αυτό πληροφορούν το Tsipas Blog.gr πηγές, που είναι αρκετά ενημερωμένες. Αν κάποιος, σκέφτεται πώς να βάλει τέλος στη ζωή του, ένα θα πεις. Πολύ δύσκολα θα έκανε επαφές με πρόσωπα, για νέα επιχειρηματική κίνηση. Ούτε θα πήγαινε σε party και θα ήταν πολύ φυσιολογικός. Τώρα, τι να σας πω…

Η υπόθεση κάπου είναι μπερδεμένη. Είναι και το άλλο, άλλωστε. Πληροφορία, αποκλειστική και αυτή, σύμφωνα με την οποία, έχει δύο τρύπες το σώμα αυτουνού, που έκανε τη ταβέρνα «Κρτηικός» ένα από τα πιο must στέκια για τους επώνυμους λάτρεις του κρέατος. Μια στην καρδιά και μια στο κεφάλι. Και έχουν πάει στον ιατροδικαστή, για να δουν αν είναι από την ίδια σφαίρα και οι δύο τρύπες. Γιατί μπορεί να εκπυρσοκρότησε, να χτύπησε κάπου, σε κάποια πέτρα και να ξαναγύρισε. Η είναι δύο σφαίρες κανονικές, γιατί βρέθηκε μόνο ένας κάλυκας. Γιατί αν είναι δύο σφαίρες κανονικές, δεν ..αυτοκτόνησε. Αυτό είναι το θέμα. Έχεις κάτι να μου πεις; Πέστο. Τον ……αυτοκτονήσανε.

Μέχρι ο ιατροδικαστής να βγάλει το πόρισμα, δεν μπορούν να πουν ακόμα για την κηδεία.

Διαβάστε επίσης : Ο Φιντιρίκος σοκαρισμένος, που ο Mr ταβέρνα «Κρητικός», “έκοψε” την… γέφυρα με τη ζωή

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.