Την Παρασκευή 1/4 η συνέχεια της δίκης για την διακεκριμένη κλοπή των 200.000 ευρώ από το σπίτι της Τζούλιας Αλεξανδράτου! Στο εδώλιο ο Φουρθιώτης (που δεν θα παραστεί) κατηγορούμενος για αδίκημα που επισύρει κάθειρξη ως 10 έτη!


Με εντάσεις και έντονους διαξιφισμούς μεταξύ των συνηγόρων υπεράσπισης και κατηγορίας έχει ήδη ξεκινήσει η δίκη όπου θα συνεχιστεί την Παρασκευή 1/4, στο Δ’ Μονομελές κακουργημάτων.

Ο Μένιος Φουρθιώτης, ως κατηγορούμενος, ήταν απών αλλά εκπροσωπήθηκε από 3 ποινικολόγους, μεταξύ των οποίων ο Θέμης Σοφός και ο Δημήτρης Ράπτης. Παρούσα ήταν και η Τζούλια Αλεξανδράτου, με 2 δικηγόρους. Η κατάθεση της παθούσας ήταν καταπέλτης αφού περιέγραψε με λεπτομέρειες την πεποίθηση της ότι ο δράστης της κλοπής είναι ο Μένιος Φουρθιώτης. ” Είχε τα κλειδιά του σπιτιού μου αυτός και κανένας άλλος. Ήξερε τους κωδικούς των συναγερμών και του Χρηματοκιβωτίου. Μου πήρε τα λεφτά γιατί τον έδιωξα από Manager μου και έχασε την κότα με τα χρυσά αυγά ” είπε μεταξύ άλλων. Αίσθηση προκάλεσε η κατάθεση του μάρτυρα Καραμανώλη Μαρίου που ήταν αυτός που τοποθέτησε το Χρηματοκιβώτιο ως τεχνίτης. ” Ο Φουρθιώτης ήρθε στο μαγαζί μου πριν 2 χρόνια μαζί με έναν αστυνομικό και μου ζήτησε να μην προσέλθω στο δικαστήριο να καταθέσω. Για τον λόγο αυτό θα μου έδινε και κάτι για τον κόπο μου ” είπε μεταξύ άλλων στην κατάθεση του. Η δίκη διακόπηκε λόγο ωραρίου και θα συνεχιστεί στις 1/4. Να σημειώσουμε ότι αν γίνει δεκτό, το κατηγορητήριο, η ποινή της διακεκριμένης κλοπής για το ποσό των 200.000 ευρώ, μπορεί να φτάσει ως τα 10 έτη κάθειρξη. Όπως έχουν πει ήδη οι συνήγοροι υπεράσπισης του Φουρθιώτη ο κατηγορούμενος δεν θα παραστεί ούτε αυτήν την φορά, αφού όπως ισχυρίστηκαν πρέπει να κάνει εγχείρηση. 

edolio5

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.