Για την Πάολα, τα καλύτερα τώρα έρχονται

Για την Πάολα, τα καλύτερα τώρα έρχονται

Το ’χει στο αίμα της. Δεύτερη φύση της, είναι να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στις πίστες των νυχτερινών κέντρων διασκέδασης. Αρρώστια πες το, επόμενο πες το, λόγω της αξίας της, πάντως είναι πραγματικότητα. Η Πάολα είναι γεννημένη πριμαντόνα. Το ξέρουν και την παραδέχονται όλοι. Ότι μαγνητίζει τους πάντες. Ότι τραβάει την προσοχή όλων. Ότι οι κάμερες την κυνηγάνε. Ακόμα κι αν πάει βόλτα για καφέ. Επειδή είναι η Πάολα, η Πάολα Φωκά.

Έδωσε προ δύο ημερών συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου και είπε αυτά που έχει δικαίωμα να ψελλίσει μόνο ο πρώτη τραγουδίστρια στην ελλαδική γη. Η οποία επειδή είναι η πρώτη, απέδειξε πως είναι μια γυναίκα ακομπλεξάριστη, αληθινή και με χιούμορ.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πατέρας της ο Αλέξανδρος, μάνα η Μαρία, η κόρη, που γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στη Συκιά Χαλκιδικής, κάνει πολύ μεγάλη καριέρα τραγουδίστριας. Και συνεχίζει στον Κώστα Μπερτάκη, που σήμερα είναι μεγάλος, πανελλήνιος επιχειρηματίας και στο χώρο της νύχτας πρωταγωνιστεί. Σίγουρα και με την Πάολα θα πάει πιο ψηλά.

Ο συγκεκριμένος σκέπτεται και δεν το κρύβει ότι η Πάολα είναι μια ομάδα μόνος της. Και σαν δάσκαλος, μέντορας, σαν υποδειγματικός προπονητής, επειδή θέλει να πάρει απ’ αυτήν όσα περιμένει, της συμπεριφέρεται όπως το πριγκιπόπουλο στην Σταχτοπούτα. Με τρυφερότητα. Με απόλυτη κατανόηση. Και η Πάολα, τώρα, αποδίδει τα αναμενόμενα στο “Vogue” στη Θεσσαλονίκη, με τον Νίκο Κουρκούλη.

Ερώτημα. Ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του Πάολα; Πάω στοίχημα, θα συνεχίσει στον Μπερτάκη, για νέες επιτυχίες. Κατά πάσα πιθανότητα στην Αθήνα.

Διαβάστε ακόμα: Πάολα : Κάποιοι δεν ήθελαν την επιστροφή-βόμβα στον Μπερτάκη

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.