Για την Μαρίνα, ο λόγος στον σχετικό

Ο μανάβης στη γωνία γνωρίζει το μυστικό να γυμνάζετε καλύτερα τους κοιλιακούς. Ο φαρμακοποιός μέσα στο εμπορικό κέντρο ξέρει πως να φτιάξετε πισίνα στο σπίτι σας. Η οικιακή βοηθός ξέρει πως να αδυνατίσετε, πως να αποφύγετε τον καρκίνο του μαστού, και του προστάτη, να γλυτώσετε τη φαλάκρα. Και, δεν είναι διατροφολόγος. Κι ‘όμως τα ΜΜΕ τολμούν να δημοσιεύουν την πρόταση της για καλύτερη, πιο υγιή διατροφή.

Η κυρία τάδε δεν φταίει σε τίποτα. Ο καθένας είναι ελεύθερος, χωρίς πτυχία και εμπειρίες, να εκτίθεται ως ειδικός βοτανολόγος, σεξολόγος, διαιτολόγος, αστρολόγος, συνομιλητής του Θεού, πυρηνικός επιστήμων, σουβλατζής, μπογιατζής, μπουζουξής, ό,τι άλλο έχει ψώνιο. Οι ιστοσελίδες καραξεφτυλίζονται όταν υιοθετούν και συνιστούν προτάσεις ανθρώπων άσχετων με το αντικείμενο της δουλειάς τους.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Επί του θέματος. Διαβάζω πως για την Μαρίνα της Πάτρας, η οποιά παραμένει σε άθλια κατάσταση, με φταίξιμο της δημοτικής αρχής Πελετίδη, ετοιμάζεται νέος διαγωνισμός, με την ελπίδα να βρεθεί ανάδοχος, ύστερα από τους δύο «άγονους» που προηγήθηκαν, όπου δεν συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον εταιριών για να διεκδικήσουν το έργο.

Ποιο είναι το σχόλιο μας ; Όχι σε άσχετους με τον θεσμό των θεμάτων. Π.χ. Ποιον πρέπει να ακούσω για τη ντροπή που λέγεται Μαρίνα ;

Τον Δούβρη Κωνσταντίνο του Ευάγγελου, τώρα είναι συμπορευτής του υποψήφιου Δημάρχου Πέτρου Ψωμά. Και ποιος είναι ο λόγος; Γιατί είναι ο κατάλληλος, για αυτό το θέμα; Είναι Κυβερνήτης σκαφών, και η εμπειρία του είναι τεράστια, στον Τουρισμό.

«Μια σύγχρονη και επισκέψιμη μαρίνα»

«Συμμετέχω στις Δημοτικές εκλογές 2023 διότι αγαπώ την πόλη μου και με τη συμμετοχή μου θέλω να βοηθήσω ενεργά στην πρόοδο, την ανάπτυξη και την ανάπλασή της στο επίπεδο που της αρμόζει. Επέλεξα το σπιράλ διότι δεν έχει πολιτικές διακρίσεις και πιστεύω στο πρόγραμμά του.»

Ο Κωνσταντίνος Δούβρης γεννήθηκε στην Πάτρα το 1979  όπου και μεγάλωσε. Μετά το Λύκειο εργάστηκε ως υπάλληλος γραφείου σε Ναυτικό Πρακτορείο. Υπηρέτησε στις Δυνάμεις Καταδρομών και συνέχισε να εργάζεται, ενώ παράλληλα έγινε συνιδιοκτήτης σε επιχείρηση θαλάσσιων μέσων αναψυχής – θαλάσσια σχολή σκι, με έδρα το Λαμπίρι (πρώην Κλάμπ Μεντιτερανέ). Από το καλοκαίρι του 2010 εργάστηκε για 4 χρόνια σε θαλαμηγό 25 μέτρων ως βοηθός Κυβερνήτη ταξιδεύοντας σε γαλλικές ακτές – Κροατία- παράλια Τουρκίας – Ελλάδα  – Αιγαίο-Ιόνιο. Αποκτώντας όλη αυτή την εμπειρία φοίτησε σε Ιδιωτικό Ναυτικό Κολλέγιο στην Αθήνα και σήμερα είναι Κυβερνήτης Σκαφών Αναψυχής. Αγαπά όσα κάνει και εξελίσσεται καθημερινά διατηρώντας συνεχώς το ανήσυχο πνεύμα του. Είναι παντρεμένος και έχει ένα αγοράκι 4 ετών.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.