Δεν την γλιτώνουμε με τίποτα..

«Lockdown τις γιορτές – Κλειστά τα πάντα και τα Χριστούγεννα». Το είπαν οι κύριοι Λοιμωξιολόγοι στον Μητσοτάκη κι εγώ, φαντάζομαι και όσοι σκέπτονται σαν κι εμένα, τοποθέτησαν την εξής κουβέντα στο στόμα τους : “Δεν την γλιτώνουμε με τίποτα.. ” Όχι, δεν μοιρολατρώ, δεν κλαίω τη μοίρα μου, αλλά την δέχομαι. Και επειδή την δέχομαι, το είπα και θα το ξαναπώ… “Δεν την γλιτώνουμε με τίποτα.. Απλά βαρέθηκα με την όλη φάση. Αμάν πια. Τη μία έτσι, την άλλη γιουβέτσι. Αλλά λέμε, αλλά κάνουμε. Πρώτα μας ξεγελούν με υποσχέσεις και τάματα. Για να δείξουν συμπάθεια και κατανόηση για τον πόνο του κοσμάκη. Ότι τηρήστε αυτά και θα κάνετε ελεύθεροι Χριστούγεννα, αλλά μετά, ξεχάστε ότι είπαμε. Και πάλι κλεισμένοι μέσα

Επί του συγκεκριμένου θέματος. Τη στιγμή που ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, αρνείται κάθε κουβέντα για το σχέδιο άρσης της καραντίνας, πληροφορίες από την Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων για την πανδημία στην Ελλάδα αναφέρουν ότι τα μέλη της είναι «διχασμένα» για το… μέλλον.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ειδικότερα, στην Επιτροπή υπάρχουν «φωνές», ώστε να «μην ανοίξει τίποτα» εντός των εορτών, καθώς θεωρούν ότι η κατάσταση ίσως ξεφύγει ξανά. Και ίσως μετά η χώρα και το ΕΣΥ μπει σε μεγαλύτερους μπελάδες…

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το κλίμα που κυριαρχεί από αρκετούς ειδικούς είναι ότι δεν υπάρχει λόγος να ανοίξουν τα σχολεία, μόλις για 15 ημέρες (αμέσως μετά έρχονται Χριστούγεννα και θα ξανακλείσουν).

Παράλληλα, θεωρούν ότι η εστίαση θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα συνωστισμού, όπως επίσης και τα μεγάλα εμπορικά κέντρα και καταστήματα.

Διαβάστε επίσης : ”Αν είχαμε περισσότερες ΜΕΘ, θα είχαμε και περισσότερους νεκρούς” είπε ο Γεραπετρίτης

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.