Την 25η Αυγούστου, φοβούνται τα μπουζούκια

Την 25η Αυγούστου, φοβούνται τα μπουζούκια

Τελικά δεν φαίνεται να είναι παραμύθι φούρναρης η ιστορία, ούτε μια πιστολιά προς κάποια κατεύθυνση. Μετά το κλείσιμο των πανηγυριών και το τέλος των όρθιων στα μπαρ, φοβούνται και στα μπουζούκια, πως έρχεται σύντομα η σειρά του. Για νέα αυστηρότερα μέτρα, εφόσον χρειαστεί, που όλα δείχνουν πως θα χρειαστεί. Έτσι λένε οι νέτες πληροφορίες.

Οι πληροφορίες που λαμβάνουμε από δω κι από κει έχουν και φλούδα και κουκούτσι. Θέλει υπομονή και σκέψη για να κάνεις το ξεσκαρτάρισμα. Να γίνουν νέτες σκέτες και αξιόπιστες.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ετσι που λες, οι νέτες πληροφορίες λένε ότι το νέο «χαστούκι» κατά της νυχτερινής διασκέδασης, είναι πιθανό να ανακοινωθεί στις 25 Αυγούστου. Γιατί δεν το λένε και το αφήνουν να αιωρείται; Πρώτον, στα τέλη Αυγούστου θα το κάνουν επίσημο.

Υπάρχει και δεύτερο; Φυσικά και υπάρχει, αφού νωρίτερα είπα Πρώτον. Δεύτερον, λοιπόν, το αφήνουν να αιωρείται, γιατί κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Διαβάστε ακόμα: Κυριάκο, πάρτο αλλιώς

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.