Τι δεν θα ήταν είδηση, τι είναι είδηση

Είδηση επί της ουσίας εννοούμε ό,τι είναι απίθανο, όχι το αναμενόμενο, το σύνηθες. Αν δεν “χάλαγε” το σχήμα Αργυρός-Ρουβάς, και τους βλέπαμε για δεύτερη σεζόν, στο Teatro του Κώστα Μπερτάκη, θα το περιμέναμε. Θα ήμασταν προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο. Να ξαναπάρουν το νυχτερινό πρωτάθλημα, μάλιστα με άνεση και διαφορά μεγάλη από τον δεύτερo. Να συνεχίζουν να γράφουν μέγα Ιστορία. Η πρώτη είδηση, λοιπόν, είναι ότι δεν θα είναι μαζί. Η απόφαση ήταν του Σάκη, να αποχωρίσει, σύμφωνα με πληροφορίες του Τσίπας Μπλοκ.

Γιατί; Δεν ξέρω. Μάλλον ξέρω. Πάει να πάρει τα πρωταθλήματα με διαφορετικές ομάδες, πριν κλείσει η καριέρα του. Κάθε χρόνο θα αλλάζει μαγαζί.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η δεύτερη είδηση είναι έκλεισε να είναι με τις Μέλλισες στο Έναστρον και είναι πολύ έξυπνο. Πραγματικά έξυπνος συνδυασμός.

Διαβάστε επίσης : Αργυρός & Ρουβάς : Διαλύθηκε στο παρά ένα το σχήμα τους.. Δεν πειράζει! Ο τεράστιος, διορατικός Μπερτάκης, σίγουρα θα κάνει πάλι σχήμα “βόμβα”, σε ένα Teatro που δεν θα θυμίζει τίποτε από το παλιό. Φουλ ανακαινισμένο, μεγαλύτερο και υπερ πολυτελές. Άσε που ο Αργυρός και μόνος του να είναι γεμίζει στάδια

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.