Τι τέλειο που η Ρία πάει καλά

Παρακολουθώ προσεκτικά τα βήματα της Ρίας Ελληνίδου και μ’ ενδιαφέρει που εξελίσσεται συνεχώς. Όχι δεν είμαι κολλημένος, συντρέχει άλλος λόγος. Σε έναν νυχτερινό κόσμο που συνεχώς συρρικνώνεσαι, είναι ευρέως πια αποδεκτή η θεωρία του καθηγητή Ταίπας Μπλοκ, πως η ανάδειξή νέων τραγουδιστικών προϊόντων, είναι ο μοναδικός δρόμος, για να αντιστραφεί αυτή η ζοφερή κατάσταση. Να έρθει τούμπα το ματς, Να φανεί φως στο τούνελ.

Βγάζει μάτι! Η Ρία παίζει σήμερα, με τους κανόνες της υπολογίσιμης δύναμης. Που θέλουν τα κέντρα εξουσίας. Τσοντάρει στη δουλειά της. Συνεπιφέρεται σαν τραγουδίστρια και επιχειρηματίας μαζί. Αποφεύγει τη προχειρότητα και όλο αυτό, έχει οδηγήσει στην αύξηση της θεαματικότητας της. Το άτομο ασχολείται σοβαρά με τον εαυτό τους. Δεν έχει συμπεριφορά προβάτου. Να τα περιμένει από τους άλλους.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πέντε νέα τραγούδια έβγαλε, και προτείνω να τα ακούστε. Είναι όλα με την υπογραφή των δύο θρύλων Κυριάκου Παπαδόπουλου – Ηλία Φιλίππου.

Ria Ellinidou – Μέσα Μου Εσύ – Official Lyric Video (youtube.com)

Ria Ellinidou – Αν Σε Δω – Official Lyric Video (youtube.com)

Ρία Ελληνίδου – Άγνοια Κινδύνου – Official Lyric Video (youtube.com)

Νέα Flamin’ Hot Doritos, Cheetos & Ruffles: Καίγεσαι να τα δοκιμάσεις! (youtube.com)

Ria Ellinidou – Δύσκολος Χαρακτήρας – Official Music Video (youtube.com)

Την βλέπουμε με τον Πέτρο Ιακωβίδη, κάθε Παρασκευή & Σάββατο στο 𝐕𝐎𝐆𝐂𝐋𝐔𝐁 𝐀𝐓𝐇𝐄𝐍𝐒!

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, γένι και κείμενο που λέει "VOGCLUB ATHENS Λ. Ποσειδάνο35-Μμο| Ποσειδώνος Αλιμος RSV +30 +30210984 .n3330203250 Afowoew.. 21 984 3250 www.vogclubathens.gr"
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, χορεύει και κείμενο
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.