Τι σημαίνει το Σαμπάνης-Γαρμπή του ‘Έναστρον ;

Καίτη Γαρμπή-Γιώργος Σαμπάνης

Είναι από τα μεγαλύτερα και πιο πολυσύχναστα κέντρα στην νυχτερινή ζωή της Αθήνας. Και είναι μεγάλη η διαφορά που το χωρίζει από πολλά άλλα. Η κουβέντα, βέβαια, για το θηρίο σε brandame “Έναστρον”.

Μιλάμε παικτικά. Για έναν από τους μεγαλύτερους παικταράδες στην νυχτερινή βιομηχανία. Αυτό είναι. Λογικό, λοιπόν, το λογικό. Ο εκ των κορυφαίων στη νύχτα σήμερα είναι εντός παιχνιδιού. Τι σημαίνει αυτό; Καλύτερα του αναμενόμενου πάει το σχήμα με Γιώργο Σαμπάνη και Καίτη Γαρμπή. Το ότι πρωταγωνιστούν αυτοί οι δύο τραγουδιστές, πρακτικά σημαίνει είναι υψηλό το επίπεδο, αφενός του προσφερόμενου προϊόντος και, αφετέρου, των ανθρώπων που τους προτιμούν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σημαίνει και το άλλο. Ότι το “Έναστρον” δεν είναι ένα συνηθισμένο μπουζουξίδικο. Είναι μπουζουξίδικο “πλανηταρχικό”, γιατί καταφέρνει να κάνει τη διαφορά, ακόμα και όταν τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα περίμενε και τα είχε σχεδιάσει. Θυμίζω ότι βάσει του αρχικού προγραμματισμού, ήταν να τραγουδήσει η Πάολα. Όμως, για λόγους, για τους οποίους έχω ήδη αναφερθεί σε πολύ προγενέστερα άρθρα μου, άλλαξαν όλα τα πλάνα του. Αλλά και πάλι, το “Έναστρον” ήταν -και παραμένει- σε θέση να ποντάρει σε οποιονδήποτε ισχυρό θέλει, και όχι μόνο στη τύχη του.

Τι σημαίνει αυτό; Χωρίς καμία άλλη καθυστέρηση, έδωσε τα ηνία στους Γιώργο Σαμπάνη-Καίτη Γαρμπή και εκ του αποτελέσματος δεν το μετάνιωσε.

Σκίζουν….

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.