Τη Μεγάλη Επανάσταση στη Νύχτα, την κάνει η Καλλιμάνη

Έχει μεγάλο νόημα να αναφέρεται κανείς στο παρελθόν, στα πρώτα βήματα, με τα πιο μεγάλα όνειρα, όμως με τις κλειστές πόρτες. Σημασία στο φλας -μπακ έχει να δείξεις στους απίστους, που ήσουν και που έφτασες. Στην κορυφή. Να τους αποδείξεις πως τα όνειρα δεν έχουν όριο και πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.

Και θα έχει αξία η κουβέντα, θα την καταλάβεις καλύτερα, αν πράγματι φωτίσεις την περίπτωση Ιουλία Καλλιμάνη. Η οποία μόλις στη δεύτερη σεζόν που συνεργάζεται με τον Μιχάλη Τουρατζίδη. Με τον Γιάννη και τον Σταύρο Βουτυράκο. Και το απίστευτο έχει κάνει. Να μη γεμίζει μόνο τα καλύτερα μαγαζιά, αλλά και τα στάδια πλέον.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σήμερα την Παρασκευή 31 Μαΐου, θα την δούμε στο Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής. Καλεσμένη του ιστορικού Πανθρακικού!

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα ηχείο και κείμενο που λέει "iouliakallimani_officia 3ώρ. 1리 loulia Kallimani, louliaKallimani,Michae Michael Touratzidis Anai.. stavros_voutirakos > VLKPlast ΕΜΠΛEΚΤΟΝΑ TAEKABAGE SCENARIO 煙1 @iouliakallimani_fficial official @michaeltouratzidis Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής"
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "afc_panthrakikos afc Κομοτηνή είσαι έτοιμη? Παν Πανθρακικός C loulia KALLIMANI 24 Summer Tour ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 MAIOY AAK ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ OPA ΕΝΑΡΞΗΣ: 21:00"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.