Τι λένε για Αργυρό οι μπουκ, όχι τα ..γκάλοπ

Τι λένε για Αργυρό οι μπουκ, όχι τα ..γκάλοπ

Νόμος άγραφος τζογαδόρικος. Σεβασμός στο «λούκι». Δηλαδή; Σαρώνει ο συγκεκριμένος τραγουδιστής με SOLD OUT εμφανίσεις στο παραλιακό κέντρο Fantasia, που δεν θυμίζει σε τίποτα τον παλιό εαυτό του, τον… «ακολουθείς». Δεν πας κόντρα τον παίκτη στο κουμάρι.

Δεν αγνοείται ποτέ η ρέντα. Η τύχη. Η εύνοια. Έτσι κερδίζει ο παίκτης στον τζόγο. Στον όποιον τζόγο. Στο τάβλι, στο χαρτί, στη ρουλέτα, στη μπάλα, στον ιππόδρομο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στοιχηματικά κρίνοντας την πορεία του Κωνσταντίνου Αργυρού, λες ότι είναι το … “στάνταρ ποντάρισμα”. Μολονότι τα στάνταρ είναι λίγα και αυτά που υπάρχουν δεν πρέπει να θεωρηθούν ακλόνητα. Πολύ δύσκολα θα κάνει τη γκέλα. Τη στραβή. 

Ο Βέρτης έκλεισε χθες βράδυ, άρα οι μοναδικοί αντίπαλοι του στο μίνι καλοκαιρινό πρωτάθλημα της αθηναϊκής νύχτας είναι οι δύο γείτονες. Ο Σαμπάνης (Romeo) και ο Κιάμος (Posodonio). Αυτοί επιεικώς είναι απλά αουτσάιντερ. Ποιος τα λέει αυτά; Οι καθ’ ύλην… αρμόδιοι, και βέβαια οι αξιόπιστοι μπουκ, οι οποίοι σπάνια πέφτουν έξω. Οι μπουκ βγάζουν αποδόσεις με τη μαστοριά να αποφεύγουν σχεδόν εντελώς το ρίσκο. Δεν κάνουν γκάλοπ που είναι ρευστά διότι ανά πάσα στιγμή, κάθε μέρα διαφοροποιούνται τα ποσοστά των κομμάτων, διότι αλλάζουν οι προτιμήσεις κάποιου τμήματος του κόσμου.

Μιλάνε οι μπουκ. Που συνηθέστατα δεν πέφτουν έξω. Ο κανόνας είναι ότι γνωρίζουν με τον τρόπο τους να διαβάζουν τα… αστέρια και τα προγνωστικά τους να τους αποφέρουν κέρδη. Οι εταιρείες στοιχημάτων, λοιπόν, βλέπουν ως… winner summer τον Αργυρό.

Αφήνουμε στην άκρη τα γκάλοπ. Για αυτά θα μιλήσουμε μετά τα τέλη Ιουλίου, που σταματάει από το Fantasia.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.