Τι φοράς, ποιους καλείς

Ο αναγνώστης του tsipasblog δεν είναι το ούφο να ανοίγει το στόμα και να ρωτάει “Πώς πάει, το Χάραμα του εφετινού καλοκαιριού; …Οι ψηφοφόροι μου δεν έχουν τέτοιες απορίες.

Η απλή εξήγηση. Το Χάραμα δεν έχει ανάγκη να χτυπήσει κανενός γνωστού τραγουδιστή την πόρτα, για να πρωταγωνιστήσει. Όχι δεν το έχει ανάγκη! Να είσαι σίγουρος πως πάλι θα το επιλέξεις, και θα το καλοδεχθείς. Θες δεν θες είσαι σε μόνιμη σχέση με την αύρα, το αεράκι, την αισθητική αυτής της υπέροχης γειτονιάς, και δεν μπορείς να αντέξεις έξω και μακριά από τα σύνορα του. Έρχεται Παρασκευή και προσέχεις, λοιπόν, τι φοράς, και σε ποιες συμφωνίες και προσυμφωνίες προχωράς. Ποιοι θα έρθούν στο τραπέζι σου.. Όχι σαν κάποιες άλλες νυχτερινές βόλτες, που ανοίγεις την ντουλάπα και βάζεις ότι βρεις μπροστά σου κι απευθύνεις το κάλεσμα στην.. Χιονάτη και στους επτά νάνους.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Βραδιές ΧΑΡΑΜΑ!
Υπέροχα τραγούδια, μοναδικά ντουέτα, show, εκπλήξεις, ενέργεια και ένα εντυπωσιακό live με αγαπημένους καλλιτέχνες επί σκηνής.
Μας περιμένουν Παρασκευή και Σάββατο, για να ζήσουμε μαζί, μοναδικές στιγμές!
📍Θέση Ισώματα 0, Πάτρα
📱Τηλέφωνο κρατήσεων: 2610 671639, 2610 672444 & 6909198997

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, πλήθος και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που χορεύουν, πλήθος και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, πλήθος και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, πλήθος και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, πλήθος και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, πλήθος και κείμενο που λέει "X PAMA ΘΕΡΙΝΟΝ"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.