Εξελίξεις δεν έχουμε μόνο στους μεγάλους του πρωταθλήματος. Στα μπουζούκια. Οι εξελίξεις είναι παντού, γι’ αυτούς που τις ψυλλιάζονται. Χρειάζεται να μιλήσουμε με ονόματα. Έχουμε και λέμε, λοιπόν… «Ελλάδος Εικόνες».
Το γνωστό μουσικό μεζεδοπωλείο του Γρηγόρη Κασάπογλου. Λευκό ντεκόρ μοντέρνας ταβέρνας, μεσογειακές και ελληνικές γεύσεις, live κάθε Παρασκευή και Σάββατο και κυριακάτικα μεσημεριανά πάρτι (με την κονσόλα να επιμένει, πάντα, ελληνικά) είναι στα βασικά συστατικά του. Αν θέλετε να το πετύχετε πιο «ήσυχο», μπορείτε να προτιμήσετε το μεσημέρι- ανοίγει στις 12.
-Όσον αφορά το καλοκαιρινό βερσιόν, στο «La Cabana» δίπλα στο κύμα, στην ακτή Αλίμου. Πρώτη σεζόν εκεί και τα πήγε εξαιρετικά. Ο μεγάλος κύκλος του Θανάση Βασιλάκου ολοκληρώθηκε (ξεκινάει με Χολίδη και Θέλξη στο Bodedga) και ανοίγει αυτός του Ανδρέα Στάμου. Με πολύ μεγάλη εμπειρία. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ στα Νότια Προάστια!

-Αφήνω το καλοκαίρι και πάω στο χειμώνα, που ήρθε πιο γρήγορα από ό,τι περιμέναμε. Δεδομένη είναι η συμφωνία με τον Κυριάκο Κυανό. Επιλογή εξαιρετική. Το μόνο που μένει, είναι να μάθουμε την νέα έδρα του «Ελλάδος Εικόνες». Σύντομα θα μάθουμε !


