Θορυβήθηκε το Μαξίμου από την συνέντευξη Βουτυράκου στο Tsipas Radio- Και έφερε νωρίτερα προς χρήση την ψηφιακή ταυτότητα

Το συζητάνε ακόμα. Την συνέντευξη γροθιά στην αδικία από τον Γιάννη Βουτυράκο. Ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα του ιντερνετικού ραδιοφώνου ”Tsipas Radio”. Μα πως τον κατάφερε, να μιλήσει, όταν δεν έχει μιλήσει ποτέ ; Μιλιά δεν έχει βγάλει στην πίστα των ΜΜΕ, μοναχική ήταν και είναι η 25ετή πορεία του, στην νύχτα. Αναρωτήθηκαν όλοι.

Να, η απάντηση. Κάντε στην πάντα όλοι, όταν μιλάει το δίκιο μου, δεν βλέπω κανέναν. Ποιο είναι το δίκιο του εμπνευστή και ιδιοκτήτη του Tokyo Theater; Με αδικούν, όπως και πολλές άλλες επιχειρήσεις της οικογένειας μου. Μ’ άλλα λόγια, με το να κλείσει το μαγαζί μου, που ζουν 100 οικογένειες, η αστυνομία, για πλαστές ταυτότητες κάποιων πελατών, όταν δεν έχω τη δυνατότητα, δεν έχω το μηχάνημα, να κάνω τη δουλειά αυτή.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Να επανέλθω στη συνέντευξη Βουτυράκου στο tsipas radio. Tην άκουσαν από το Youtube, στα καφενεία και τις καφετέριες και σε κάθε στέκι φίλων των αντιπάλων, μέχρι το Μέγαρο Μαξίμου. Και φώναζαν εν χορώ: ”Κι άλλο!…”, ”Κι άλλο!… ”.

Αυτή στάθηκε αφορμή, να διορθώσουν την αδικία τους. Δηλαδή ;

Διαβάστε ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.