Όταν ο Θοδωρής Φέρρης πάτησε το πόδι του στο Posidonio, όλοι ξέραμε ότι ήρθε για να μείνει. Γρήγορα έγινε ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της αθηναϊκής νύχτας, κερδίζοντας με το σπαθί του τη θέση του στην πρώτη γραμμή. Όμως, αυτό που συμβαίνει τώρα ξεπερνά κάθε προηγούμενο. Ο Φέρρης πλέον έχει περάσει σε άλλη διάσταση – μια διάσταση κυριολεκτικά διαστημική.
Η αιτία για αυτή την εκτόξευση ακούει στο όνομα «Είπες». Το ολοκαίνουργιο τραγούδι του είναι μια πραγματική ωδή στην καψούρα, από εκείνες που «χτυπάνε» κατευθείαν στην καρδιά.
Το έχουμε πει και θα το ξαναπούμε στο tsipasblog.gr: η καψούρα είναι το μόνο “νόμισμα” που μετράει αν θέλεις να σηκώσεις την κούπα της νύχτας – και ο Φέρρης δείχνει να το έχει καταλάβει απόλυτα.
Οι εικόνες που προκύπτουν από το Posidonio δεν θυμίζουν σε τίποτα το σημερινό μουντό και τυποποιημένο τοπίο της διασκέδασης. Μας γυρίζουν πίσω στην παλιά, καλή νύχτα, εκεί που το συναίσθημα ξεχειλίζει, που το πρόγραμμα είναι ζωντανό και ο κόσμος γίνεται ένα με τον καλλιτέχνη.
Τέρμα τα λόγια, ας μιλήσει η εικόνα.

