Θεσσαλονίκη καλεί Λιόλιου

Δεν μπορώ, εκνευρίζομαι. Με ενοχλεί η εκμηδενιστική διάθεση κάποιων κινδυνολόγων, καταστροφολόγων. Είναι περίεργες οι εποχές ναι. Αλλά υπάρχουν και σήμερα καλές και σύγχρονες προσπάθειες, σ’ όλους του τομείς δράσης. Στη μουσική και τις μπίζνες, στον αθλητισμό και την νύχτα. Δεν σταματά ποτέ η γέννηση τους. Πάντα, σε κάθε εποχή, σε κάθε δεκαετία το ταλέντο θα βγει από το αυγό. Αλήθεια. Μεγάλη αλήθεια.

Η κουβέντα του Τσίπας Μπλοκ, δεν είναι φιλολογική, του αέρα δηλαδή. Πριν λίγο καιρό, για την Κατερίνα Λιόλιου, είχα θέσει το ερώτημα το εξής: “ Θα την δούμε στην Αθήνα ή μήπως προκύψει τίποτα καινούργιο από την Thessaloniki;  “Αχ, εσύ κάτι ξέρεις…”, μας λένε. Ξέρουμε , ξέρουμε.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μαθαίνω από καλά πληροφορημένες πηγές, που γνωρίζουν εκ των έσω πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις, ότι πρόκειται να ξεκινήσει το χειμώνα, στη νυχτερινή ζωή της συμπρωτεύουσας. Έχει κλειδώσει το ντηλ, με μια ομάδα που είναι πραγματικά υπέροχοι όλοι τους. Που στα κλαμπ, τα καφέ και τα εστιατόρια, κάνουν μεγάλο παιχνίδι. Και δεν σταματάνε, δεν μασάνε, θα γίνουν μεγάλη και παραδοσιακή δύναμη, και στα μπουζούκια.

Και, δηλαδή, που; Το μαγαζί και η συνεργασία που θα κάνει επί σκηνής, θα είναι κάτι πολύ ανατρεπτικό, πολύ φανταστικό. Πολύ καινούργιο σε όλα του!

Αυτά για τώρα και θα επανέρθω…

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.