Θεσσαλονίκη: Εικόνες ντροπής από τα σκουπίδια που άφησε πίσω του ο Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος

Ερωτήματα προκύπτουν για τη συνεννόηση διοργανωτών και δήμου και βέβαια για τη συμπεριφορά πολλών εκ των συμμετεχόντων.

Εικόνες που δεν περιποιούν τιμή ούτε για τους διοργανωτές του Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου ούτε για τον δήμο Θεσσαλονίκης και βέβαια ούτε για τους ίδιους τους συμμετέχοντες έρχονται στη δημοσιότητα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διάφοροι πολίτες αναρτούν από χθες το βράδυ, Σάββατο και σήμερα το πρωί, εικόνες με σκουπίδια να έχουν κατακλύσει τους παραλιακούς δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Πλαστικά μπουκάλια και ποτήρια βρίσκονται στις άκρες αλλά ακόμη και στη μέση της παραλιακής λεωφόρου Μεγάλου Αλεξάνδρου από όπου πέρασε ο μεγαλύτερος όγκος των συμμετεχόντων στον Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο.

Η απορία που γεννάται είναι, πέρα από την έλλειψη παιδείας που φανερώνεται για πολλούς πολίτες που πετούσαν τα σκουπίδια τους στον δρόμο, τι είδους συνεννόηση προηγήθηκε ανάμεσα στον δήμο Θεσσαλονίκης και στους διοργανωτές.

Αλήθεια, απαίτησε ο δήμος από τους τελευταίους να καθαρίσουν τα σκουπίδια τους και να παραδώσουν την πόλη όπως τη βρήκαν; 

Όταν αποχώρησαν οι διοργανωτές με τη λήξη της εκδήλωσης είδαν ότι όλα ήταν… καλά;

Και τέλος, ακόμη και αν τίποτα δεν οργανώθηκε σωστά τα συνεργεία καθαριότητας του δήμου Θεσσαλονίκης γιατί δεν έσπευσαν να συμμαζέψουν τις ντροπές των υπολοίπων;

Δείτε εικόνες:

vromia-skoupidia-mpoukalia-nyxterinos-marathonios-2023.jpg
vromia-skoupidia-mpoukalia-nyxterinos-marathonios-2023b.jpg
vromia-skoupidia-mpoukalia-nyxterinos-marathonios-2023c.jpg
vromia-skoupidia-mpoukalia-nyxterinos-marathonios-2023e.jpg
vromia-skoupidia-mpoukalia-nyxterinos-marathonios-2023d.jpg

-makthes.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.