Θέμης Μπάκας: Η κραυγή απόγνωσης της κοινωνίας

Ο πολιτευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Θέμης Μπάκας, έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

«Η απεργιακή κινητοποίηση της 28ης Φεβρουαρίου ήταν κάτι πολύ παραπάνω από μια συνήθη απεργία. Ήταν η κραυγή απόγνωσης της κοινωνίας, η συντριπτική πλειονότητα της οποίας δοκιμάζεται σκληρά από τη νεοφιλελεύθερη πολιτική της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η πάταξη της ακρίβειας, η αποτελεσματική αντιμετώπιση της στεγαστικής κρίσης, μια καλύτερη δημόσια Υγεία, μια καλύτερη δημόσια Παιδεία, η προστασία των εργασιακών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων, η ουσιαστική στήριξη του πρωτογενούς τομέα, των ανέργων και των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, δεν συνιστούν, απλώς, αιτήματα. 

Είναι η φωνή αγωνίας μιας ολόκληρης κοινωνίας που παλεύει να επιβιώσει υπό αντίξοες συνθήκες, βλέποντας παράλληλα τις ανισότητες να μεγεθύνονται.

Το πλέον σημαντικό, ωστόσο, είναι ότι αυτή η απεργιακή κινητοποίηση συνοδεύτηκε από την πάνδημη κοινωνική απαίτηση να αποδοθεί, επιτέλους, δικαιοσύνη για το έγκλημα των Τεμπών, να λάμψει η αλήθεια και να επέλθει η δικαίωση των νεκρών και των οικογενειών τους».       

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.