Θέλουν επιτυχία με διάρκεια

Eπειδή είμαι νυχτόβιος, θυμήθηκα τα λόγια του “πατέρα” του χώρου αυτού. Μιλάμε, για τον «προφέσορα», το δάσκαλο όλων όσων ακολούθησαν, όχι μόνο στην Αθήνα, αλλά σε όλη την Ελλάδα, που όταν μίλαγε όλοι σιωπούσαν να τον ακούσουν. Έλεγε το εκπληκτικό: «Η επιτυχία φαίνεται στην διάρκεια. Όχι στη μια βραδιά, βδομάδα, σε δείγμα πυροτέχνημα».  

Τώρα θα μου πείτε «και ποιος είναι αυτός o “προφέσορας” ρε φίλε;». Δεν έχει σημασία. Προσέξτε τι είπε και πιάστε το νόημα τους. Και το κάνουν τα Papakia Live Stage, τα δικά μας παιδιά, εδώ στην Αγίου Ανδρέου, στην αγαπημένη γωνία της Πάτρας, με τον τρόπο που αντιμετωπίζουν την επιτυχία των δύο πρώτων βδομάδων. Δεν το παίζουν παντογνώστες, που έφεραν Μπατή-Σερέτη και “δεν βλέπουμε κανέναν”. Καθόλου αυτό. Αλλά ταπεινά, με το κεφάλι κάτω, ζητάμε συγνώμη για τις παραλείψεις της αρχής, δεσμευόμαστε να γίνουμε καλύτεροι, συνεχίζουμε όλοι μαζί, και αυτή την βδομάδα και για όσο ο κόσμος μας γουστάρει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, συμπεριλαμβανομένου του χρήστη Evita Sereti, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "P@P@KI@ LIVE STAGE ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΤΗΣ EBITA ΣΕΡΕΤΗ ΓΙΑΝΝΗΣΚΡΙΒΕΡΗΣ 6979967900 6946507974 ΑΓ.ΑΝΔΡΕΟΥ 130 ΓΟΥΝΑΡΗ NEROPOLIS an Va OPSIS"
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, συμπεριλαμβανομένου του χρήστη Σοφία Ευγενοπούλου και κείμενο
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.