Εδώ θα βρεις αυτούς και αυτά που δεν θα βρεις στους άλλους

Για φέτος, για τη χειμερινή σεζόν 2022, στα νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας. Από αυτό το Σάββατο 8 Οκτώβρη και κάθε Σάββατο και τις Κυριακές από νωρίς στις 22:00. Στη πίστα του Cabaret στη Λεωφόρο Κηφισίας 10-12 στο Μαρούσι.

Μάλιστα κύριοι. Ετοιμαστείτε να δούμε πράγματα που δεν τα βλέπουμε στα άλλα κέντρα, σχήματα, νυχτερινές ομάδες. Καθώς ο Νίκος Απέργης μετά από χρόνια, που έψαχνε να βρει ποιο είναι αυτό το στυλ, που πρέπει να παράγει καλλιτεχνικά και να γίνει ανάρπαστο στη προτίμηση του κόσμου.. Και αφού το βρήκε, και αφού πουλάει σαν τρελό, και να καλοσκεφθεί κανείς ότι βρισκόμαστε στην μεγαλύτερη πολυεπίπεδη κρίση της ιστορίας, πολύ λογικό να το αντιμετωπίζει με μεγάλη προσοχή. Σαν το δεύτερο παιδί του. Προσέχει όλες τις λεπτομέρειες, αυτά που οι ελάχιστοι προσέχουν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Είναι πασιφανές το πράγμα. Όπως και τι στυλ καλλιτεχνών ήθελε να στελεχώσουν την ομάδα του.. Πέσανε πολλές επιλογές στο τραπέζι, στο κεφάλι του. Αυτός τελικά επέλεξε αυτούς δεν θα τους βρεις στους άλλους. Και καμαρώνει για την Malu, τον Άρη Πετράκη, τον Mc Daddy και την Markirra.

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και κείμενο που λέει "CABARET Presents: 158 Nikos APERGIS MALU Aris MC DADDY MARKIRRA PETRAKIS OPENING 08/10 89.8FM ΔΡΟΜΟΣ KIFISSIAS 10- "AGORA CENTER" RSV: 694 7625811"

Και στο έργο παίζει και το «Πόσο Πόσο»! Του ντουέτο Νίκου Απέργη & Μαλού. Σιγά που θα μείνει έξω από το παιχνίδι. Είναι ένα δυναμικό τραγούδι που ξεσηκώνει από το πρώτο άκουσμα, σε μουσική Νίκου Απέργη και στίχους Αλέξανδρου Ελευθεριάδη, το οποίο οι δύο ερμηνευτές «απογειώνουν» με τις φωνές τους και τη χημεία τους.

Το «Πόσο Πόσο» θα κυκλοφορήσει από την Panik Platinum, μαζί με music video, την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου.

Πάρτε μια πρώτη γεύση.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.