Θα είναι – σίγουρα- το καλύτερο όλων των εποχών στην πατραϊκή νύχτα

Δεν χάνει κείμενο του Tsipa ένα φιλαράκι από τα παλιά, κι αυτό σημαίνει ότι το απολαμβάνει και δυο και τρεις φορές. Το ξαναδιαβάζει, και τη δεύτερη φορά στο ίδιο κείμενο ανακαλύπτει κάποιες λεπτομέρειες που δεν τις είχε αξιολογήσει. Κι αν ξαναδιαβάσει τις αράδες για τρίτη φορά, πάλι διαπιστώνει πως του είχαν διαφύγει κάποια πραγματάκια από τη δεύτερη ανάγνωση. Έτσι συμβαίνει με τα γραφτά που αξίζουν, μιλάνε και πίσω από τις λέξεις…

Το φιλαράκι, λοιπόν, από τα πολύ παλιά, διάβασε στον TsipaBlog, όλα αυτά τα δημοσιεύματα και όλα αυτά τα μηνύματα και τα stories. Που αφορούν τον φετινό σχήμα των Αστεριών στην Πάτρα. Θα είναι – σίγουρα- το καλύτερο όλων των εποχών στην νύχτα της πόλης αυτής. Που ξεκινά αυτή την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου. Που χαμός θα γίνει. Που θα έχει Αντύπα-Ηλιάδη, που και στην Αθήνα απόρησαν όταν το είδαν. Αλλά ακούγοντας μετά πως έχει την υπογραφή του Λου, σταμάτησαν να απορούν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σήκωσε το ακουστικό να μου σπηκάρει τούτα τα σχετικά: “Τον καλύτερο τους πελάτη, κατάφεραν να τον κάνουν αντίπαλο. Τι άλλο θες να πω;”

Διαβάστε επίσης : Όργιο ενθουσιασμού στην Πάτρα για τον Αντύπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.