Αυτό θα πει ελευθεροτυπία και δημοκρατία

Υποστηρίζουμε την κυβέρνηση. Αυτός είναι ο ρόλος μας. Το καθήκον μας. Και το σύστημα μας αποδέχεται, μας αναγνωρίζει, και άμα λάχει μας τιμάει, μας βραβεύει. Στημένοι είμαστε, αλλά ζούμε σε κόσμο όπυ όλα είναι στημένα. Σημαδεμένα. Το ίδιο και ένα άλλο μέσο. Αυτό παίζει ενάντια στην κυβέρνηση. Στο καθήκον κι αυτό το ΜΜΕ. 

Και έφτασε το πράμα, λέω για την ελευθερία του τύπου, την ελευθεροφωνία και ελευθεροτυπία, να λειτουργεί και στην ενημέρωση περί της πανδημίας. Βέβαια. Και σ΄αυτό το ζήυημα που έχει άμεση σχέση με υγεία και θάνατο, τα ΜΜΕ κυκλοφορούν στημένα. Μέσο που είναι υπέρ του εμβολιασμού αναδεικνύει την τελευταία δήλωση γυναίκας πριν πεθάνει:- Έχασα τα πάντα, τη ζωή μου, τα παιδιά μου, την οικογένεια μου, διότι καθυστερούσα να κάνω το εμβόλιο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Άλλο μέσο που έχει ξεκάθαρα ταχθεί- όχι και στηθεί – ενάντια στον εμβολιασμό, προβάλει εντυπωσιακά το κατηγορώ γυναίκας που πίστεψε στο εμβόλιο και έπεσε στην περιπέτεια, στις παρενεργειες μετά τον εμβολιασμό της.Μάλιστα, κυρίες και κύριοι. Έκει πήγε το έργο. Είναι κόμμα της αντιπολίτευσης και δεν ξέρει τι είναι η αλήθεια. Το καλό της κυβέρνησης δεν θα το παραδεχθεί. Ποτέ. Και η κυβέρνηση ΄ό,τι κάνει, είναι καλό. Και ό,τι της λένε οι κομματικοί αντίπαλοι είναι λάθος. Γιατί, λοιπόν, να είναι για φτύσιμο και τα ΜΜΕ που έφτασαν να ενεργούν στα ίσα με το πνεύμα της… ελευθέρης ανταλλαγής απόψεων;

-apodytiriakias.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.