Έτσι θα παιχτεί η κόντρα Κυριάκου – Αλέξη

Έχουμε μπει σε προεκλογική περίοδο. Θέλουμε, δεν θέλουμε. Δεν είναι μόνο το κλίμα που φτιάνει ο Τσίπρας, μ’ αυτές τις αστειότητες ”Πορεία στον λαό”, ”Επανεκκίνηση”, είναι και ό,τι σε ένα χρόνο συμπληρώνεται τετραετία. Ε, δεν υπάρχει άλλη δουλειά να κάνει η αντιπολίτευση, εκλογές θα ζητάει και θα πουλάει το μπαλαμούτι πως θα ξαναγίνει κυβέρνηση ο σύριζας. Ανέκδοτο.

Όταν μέσα στην καταιγίδα ο Μητσοτάκης έχει στο παντελόνι 30-31%, σύμφωνα με τα γκάλοπ, δεν υπάρχει επιστροφή για τον Τσίπρα. Τον οποίον θα κατηγορεί ως πολιτικό απατεώνα ο Μητσοτάκης. Εγώ, σου λέει, ό,τι υποσχέθηκα, το έκανα, και με το παραπάνω. Εγώ είμαι αξιόπιστος, ο άλλος είναι ασυνεπής. Τίποτα δεν είχε κάνει όταν ήταν στο γκουβέρνο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Εκεί θα παιχθεί το έργο. Λευκός εγώ, μαύρος ο αντίπαλος. Άλλο τι παράπονα έχει ο καθένας, δικαιολογημένα κι όχι. Σημασία έχει πως ό,τι είπα, το έκανα. Άρα να πιστεύετε εμένα, όχι τον συριζαίο που λέει πράγματα τα οποία δεν πρόκειται να πραγματοποιήσει.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.