Θα μας τρελάνει τελείως

Ο Παναγιώτης Λου είναι τρελός. Κι όχι μην τα βάλεις μ’ έναν τρελό. Είναι βέβαιο ότι θα βάλει στόχο να τρελάνει και εσάς. Από την άλλη βέβαια, τώρα χρειαζόμαστε τρελούς. Κοιτάξτε γύρω σας για να δείτε που μας οδήγησαν οι λογικοί. Μην ξεχνάτε τι μας έχει διδάξει η ιστορία. Πως τον κόσμο τον αλλάζουν οι λίγοι τρελοί κι ονειροπόλοι.

Κάπου πήρε το μάτι μου, έναν βιντεάκι που ανέβασε στο facbeook. Στο οποίο ξεδιπλώνει τις σκέψεις του, για το καλοκαιρινό Tukan, στο Ρίο. Προσωπικό από την Αθήνα. Στις απογευματινές ώρες, θα υπάρχουν κληρώσεις ανά τρείς ώρες, μοιράζοντας στους τυχερούς πελάτες 1000 euro μετρητά. Και το πιο τρελό…στα τετραήμερα, θα υπάρχει αυτοκίνητο με το κλειδί στη μηχανή και ένας τυχερός πελάτης θα γυρνάει σπίτι του με αυτό !! Σε ποιον να το πεις και να το πιστέψει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δείτε ΕΔΩ

Μην κοιτάτε που εμείς, εδώ, στην Πάτρα, έχουμε θεοποιήσει τα φαντάσματα…Τώρα ναι! Θα νιώσετε τι θα πει πραγματική διασκέδαση!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.