Θα έβαζε ή δεν θα έβαζε πλάτη ;

Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Άγγελος Κοταρίδης

Όλο και κάτι θα έχει ακούσει και ο πιο άσχετος για τον Άγγελο Κοταρίδη. Κάνει πολλά πράγματα παράλληλα, είναι υπερδραστήριος, και πάντα κρατάει χαμηλό προφίλ. Για παράδειγμα. Στην αναμόρφωση της πλαζ Βάρκιζας (πρώην Yabanaki/ Varkiza Resort). Ένα πρότζεκτ των 15 εκατ. ευρώ. Η οποία, μετά από διάστημα κατά το οποίο παρέμεινε κλειστή, καθώς και υλικές ζημιές που υπέστη στις υποδομές της, φαίνεται πως θα πάρει νέα «πνοή». Γνωστό, πλέον, σε όλους πως πέρασε στα χέρια του επιχειρηματία Δημήτρη Γιαννακόπουλου και του ομίλου «ΒΙΑΝΕΞ». Η είδηση είναι πως θα συμπράξει μαζί του.

Γιατί το επισημαίνουμε αυτό;

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διότι ο Α.Κοταρίδης είναι και γαμπρός του Ηλία Μαρασούλη, που ελέγχει κάμποσα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης. Όπως η Ιερά Οδός, το NOX, το Φως, το Γκάζι Live & Stage και τα Privilege.

Αν, λέμε, αν…ζητήσει την στήριξη του Προέδρου, για μια πρωτοκλασάτη τραγουδιστική μεταγραφή, που θα ρίξει τα τσιμέντα και θα γίνει viral από την πρώτη στιγμή! Είμαι σίγουρος πως θα του την έδινε. Του έχει αδυναμία ο Dpg..

Διαβάστε επίσης : Στις μπίζνες μιλάνε οι … συνεργάτες

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.