Θα δείτε που θα φτάσει η δουλειά με τον Τσιλόπουλο

Οι μεγάλοι Έλληνες τραγουδιστές είναι πια με πολλά χρόνια στην πλάτη τους. Κι έχουν απασχολήσει τη δημοσιότητα, με όποιο τρόπο μπορείς να φανταστείς. Και αυτό εξηγεί πολλά. Γιατί κάποιους ο κόσμος – που ασχολείται με τέτοιες νυχτερινές ιστορίες- τους αντιμετωπίζει πως “έχουν κουράσει, φτάνει με τους ίδιους, είναι ώρα να γυρίσουμε σελίδα”. Καλώς, ναι πολύ καλώς, τους αντιμετωπίζει έτσι. Είναι μια πρόοδος κι αυτή. Και ο γρήγορος την …κάνει στον επόμενο.. Ο στόχος, άλλωστε, είναι να πιάσει το φρέσκο, να τον τσιμπήσουν τα ΜΜΕ, στη συνέχεια οι παράγοντες των δισκογραφικών και των μαγαζιών. Όσο αργούν να πιάσουν το νέο, τόσο χειρότερα θα πάνε τα πράγματα. Ναι, βέβαια.

Εγώ την βρήκα την περίπτωση, ο Χρήστος Τσιλόπουλος. Ο οποίος το ομολογεί, πως έχει πέσει στα καλύτερα χέρια. Τον απολαμβάνουμε στο Posidonio, με τον Θοδωρή Φέρρη και την Ζόζεφιν. Και θα δείτε που θα φτάσει η δουλειά με αυτόν. Θα φτάσει εκεί που πρέπει. Αδύνατον να σταματήσει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.