“Τέτοια ώρα, Τέτοια λόγια”

Δεν του λείπει τίποτα, έχει όλα τα εφόδια, για να αφήσει εποχή στη νυχτερινή γη της Ελλάδας. Τραγουδιστής γεννημένος. Επειδή είναι τέτοιας προοπτικής. Γι’ αυτό ο ΛΟΥ τον φέρνει την Παρασκευή 31/5!

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, αφίσα και κείμενο που λέει "tukên ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΟΣΑΙΟΣ TOUR LOU EVENTS ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 MAïOY Meg. Alexandrou & Posidonos, Rio Wwaatet/m/om/e +30 699 898 125 @tukan.rio PANIK LIVE"

Ο Γιώργος Κακοσαίος τραγουδά «Τέτοια Ώρα, Τέτοια Λόγια» και, σίγουρα, θα χαρίσει ακόμα μία επιτυχία που θα αγαπηθεί πολύ.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο καταξιωμένος ερμηνευτής και δημιουργός συνεχίζει το προσωπικό του σερί των επιτυχιών μ’ ένα ανεβαστικό τσιφτετέλι. Τη μουσική υπογράφει ο ίδιος και τους στίχους ο Νίκος Σαρρής.

Το «Τέτοια Ώρα, Τέτοια Λόγια» θα κυκλοφορήσει, από την Panik Records, την Παρασκευή 31 Μαΐου. Από τη Δευτέρα 27 Μαΐου το τραγούδι θα μεταδίδεται από επιλεγμένα ραδιόφωνα.

Δείτε το teaser: ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.