Τεράστια είδηση γι` αυτούς που ξέρουν! : Συνελήφθη ο Έντι , γνωστός και ως το …Φάντασμα – Ο φερόμενος αρχηγός της ρωσικής μαφίας στην Ελλάδα – Αυτός είναι ο Νο1 ύποπτος για τις δολοφονίες Βαγγέλη Ζαμπούνη και Γιάννη Σκαφτούρου

Μπράβο στον Ανέστη Γερονικολάκη και στο Today Press. Έβγαλε τεράστιο αποκλειστικό :

Μεγάλη επιτυχία της ελληνικής αστυνομίας σε συνεργασία με αμερικάνικες και ευρωπαϊκές αρχές.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Συνελήφθη ως αρχηγός της ρωσικής μαφίας στην Ελλάδα, με το προσωνύμιο Έντι μαζί με στενό του συνεργάτη Λεωνίδα, που οι αρχές έχουν στοχοποιήσει σαν τον φερόμενο δολοφόνο Γιάννη Σκαφτούρου και Βασίλη Ρουμπέτη. Και πιθανότατα τους θεωρούν υπεύθυνους για τη δολοφονία του Βαγγέλη Ζαμπούνη.

Το ιστορικό της σύλληψης

Μετά την έφοδο της ΕΚΑΜ στις φυλακές Κορυδαλλού αφού προηγήθηκε το απειλητικό τηλεφώνημα προς τον Υπουργό Δημόσιας Τάξεως από τον ίδιο αρχηγό της ρωσικής μαφίας.

Οι αρχές κινητοποιήθηκαν άμεσα και σε συνεργασία με αμερικανικές αρχές έκαναν έφοδο την Τετάρτη στις φυλακές Κορυδαλλού. Ανέκριναν τους αρχηγούς της ρωσικής μαφίας. Έτσι προέκυψαν στοιχεία για το που μπορεί να βρεθεί ο Έντι.

Και σήμερα το απόγευμα στο Ντουμπάι προχώρησαν στη σύλληψή του μαζί με τον Λεωνίδα.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.