Τέρας συνέπειας

Δεν έχω καμία πονηρή υποψία στο έργο Στάθης Αγγελόπουλος στο Aristotle Piraeus -κάθε Τετάρτη- που ξεκίνησε πριν οκτώ μήνες. Γιατί μιλάμε για διάρκεια, μεγάλη διάρκεια, δεν την βλέπεις σε πολλά άλλα μαγαζιά. Το ξέρω πολύ καλά αυτό, το έχω εμπεδώσει απόλυτα. Στον αντίποδα, ποτέ δεν θα σου πει ο Δημήτρης Μεσούλας, ότι θα γίνει τούτο, αν και συμφωνήσαμε το άλλο. Ξέρεις προέκυψε πρόβλημα.

Τι λέει ο ίδιος για την φιλοσοφία του, με αφορμή την εν λόγω συνεργασία ; 

…διά χειρός Hλία Τσίπα

“Συμπληρώνοντας τον όγδοο μήνα συνεργασίας με τον αξιότιμο καλλιτέχνη Στάθη Αγγελόπουλο, είμαστε υπερήφανοι που αποδεικνύουμε πώς το Aristotle Piraeus δημιουργεί σχέσεις εμπιστοσύνης με τους καλλιτέχνες του.

Στο Aristotle Piraeus, πιστεύουμε πως τίποτα δεν είναι τυχαίο. Κάθε λεπτομέρεια στα μαγαζιά μας είναι προσεκτικά σχεδιασμένη για να προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία στους πελάτες μας. Η σχέση μας με τον κ. Αγγελόπουλο αποτελεί ένα ισχυρό παράδειγμα της δέσμευσής μας να δημιουργούμε χώρους που εμπνέουν, συνδέουν και εντυπωσιάζουν.

Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξή σας και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε καθημερινά. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε με πάθος και αφοσίωση για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στο Aristotle Piraeus”.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "RI I TLE ARISTOTLE PRESENTS ΣΤΑΘΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ 2ας Μεραρχίας 14, Πειραιάς 18535 210 010 1076 aristotle piraeus aristotlepiraeus.gr UHDELSE?"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.