Τελικά, μάθαμε με τι πρόσημο θα φύγει από το παιχνίδι το καλοκαιρινό, το Metropolis

Άντε και μπεις στο κόπο να κάνεις την ερώτηση σου. Και ποια, παρακαλώ, είναι η ερώτηση σου. Μια είναι, καμία άλλη ερώτηση. Στο φινάλε ο καθένας ρωτάει ότι θέλει. Ότι, δηλαδή, το Metropolis, από την καλοκαιρινή προσπάθεια, που είπε να δοκιμάσει, τι έκανε ρε, παιδί μου. Με τι πρόσημο θα φύγει από το παιχνίδι ; θετικό, αρνητικό, η αυτό της ισοπαλίας ;

Να ξέρουμε τι λέμε. Αυτό δεν το ξέρουμε και δεν μας πέφτει λόγος να το ξέρουμε. Το άλλο ξέρουμε, με σιγουριά, που όλοι το επιβεβαιώνουν. Το Metropolis πιο ψηλό κυκλοφορεί απ’ ό,τι κυκλοφορούσε. Το ότι τρείς μήνες είχε μόνιμα τον Γιώργο Παπαδόπουλο, πρόσθεσε κιόλας τους πασίγνωστους guest στις Παρασκευές. Μια ο Θέμης Αδαμαντίδης, μια ο Χρήστος Δάντης, μια η Άντζελα Δημητρίου, αύριο την σκυτάλη ο πολυαγαπημένος μου Νίκος Κουρκούλης. Το πήγε το όνομα του εις τον λόφο ψηλά εκεί. Πως το φως που εκπέμπει είναι πιο δυνατό από ποτέ. Τα δημοκοπικά ποσοστά του, παραπέμπουν σε κόμμα των μεγάλων. Αυτό σημαίνει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "METROPOLIS LIVE ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2/9 ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ BI.ne25- ΘΕΡΙΑΝΟ ΠΑΤΡΩΝ CHIVAS REGAL 2610.670.281 6993.60.63.60 6973.08.78.01 www.apol.afste.ypefthina.eneap.gr Απολαύστε υπεύθυνα"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.